fijo 0 Posted November 16, 2012 (edited) pozdrav imam problem, gori mi senzor temperature, ima žuti prsten, al isključivo kad auto dođe na radnu temperaturu, počne zujanje na trenutke, i čim to zujanje malo duže traje, pola minute cca, senzor izgori, i više mi ne kaže temperaturu na satu...vozim se maksimalo 15 km, i ak ga ne odštekam čim počne zujanje, pregori s tim da je prije to zujanje bilo dok senzor nije izgorio, a sad kak je zadnji izgoril, mi zuji stalo, čim se vozim 5-8 km, i onda počne, vozim se maksimalo 15 km, i ak ga ne odštekam čim počne zujanje, pregori radi se o golf III TDI, 66kw, 96. god u čemu bi bil problem, i kaj o zuji, dal kakav relej ili kaj ? Edited September 24, 2013 by fijo Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted September 24, 2013 (edited) promjenjen post,... Edited September 24, 2013 by fijo Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted September 24, 2013 zar zujanje nebi trebalo biti povezano sa nedostatkom pritiska ulja? Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted September 24, 2013 zar zujanje nebi trebalo biti povezano sa nedostatkom pritiska ulja? zar mi nebi svjetlila lampica ulja onda ?? meni ne svijetli niš, samo to zujanje, svako malo zazuji, li ak je neravna cesta malo odmah zuji, al isprekidano, ne znam kak da opišem..al to su zujanja sekundu, ili stotinke i tak isprekidani intervali... Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted September 24, 2013 (edited) Nemaš ulja. Probaj se navest krzo zavoj da se auto nagne onda će ti zujat, a na ravnom ne. Nemoj se pouzdavat 100 % u kontrolku. Edited September 24, 2013 by VEDRAN_vw_bj Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted September 24, 2013 Nemaš ulja. Probaj se navest krzo zavoj da se auto nagne onda će ti zujat, a na ravnom ne. Nemoj se pouzdavat 100 % u kontrolku. dobro, budem probal sutra, makar sam prije 2 tj gledal mjerač, ulje mi na pola bilo a ima tko ideju zakaj mi rikne senzor ? Share this post Link to post Share on other sites