0
Leo-st

g2 baterija ili.....

Recommended Posts

zadnje vrime imam problem, skoro svaki put kad je hladan i idem ga palit alneser jedva okrene pola kruga onda izgubi struju i sat na tabli se resetira,vratim kljuc i ponovo zaverglam i upali bez problema,e sta je u pitanju? baterija? onda ni drugi put nebi zavergla,alneser,da nije losa masa? sta moze biti? poslje mogu 100 puta palit i upalit ce bez problema....

meni se tak sat resetiro i nije uopce verglo, cim sam dao kontakt resetira se sat, tj nemam struje..problem je bila + klema, nije bila dobro stegnuta...mozda ti je to iako sumnjam..

+ je dobar,imas pravo mota ipak je to alneser od 20godina,e i zaboravio sam napisat da mi se dvaput u zadnja dva mjeseca desilo da kad ga upalim alneser nastavi vrtit,onda moram ugasit auto skinit + klemu sa baterije sacekat minut i vratit da bi on presta vrtit???????

Ja sam svoj baš nedavno promijenio, samo što su u mene bili drugačiji simptomi, u mene bi kad bi bio hladan palio bi dobro, ali kad se zagrije motor, već puno teže, sporo vrtio, jedva sastavljao. Kad sam ga promijenio, ja se iznenadio, pali ko benzinac kakav, ne okrenem ključem malo, a on već upali. Ti govoriš da pali kasnije normalno, ali jeli ga treba malo čekati da ti upali auto??? Ako treba čekati reakciju onda ti je sigurno otišao,ili ako imaš sreće možda ti je samo starter otišao a i sam anlaser nije skup oko 200 kn i btw provjeri piksne na getribi, možda su ti se one istrošile

Imo takav problem na traktoru, okrene pol kruga i stane na sekundu i onda nastavi dalje. Uzrok su bile prazne ćelije, provjeri elektrolit.

zadnje vrime imam problem, skoro svaki put kad je hladan i idem ga palit alneser jedva okrene pola kruga onda izgubi struju i sat na tabli se resetira,vratim kljuc i ponovo zaverglam i upali bez problema,e sta je u pitanju? baterija? onda ni drugi put nebi zavergla,alneser,da nije losa masa? sta moze biti? poslje mogu 100 puta palit i upalit ce bez problema....

Ako su ti kleme čiste i dobro stegnute onda je najvjerojatnije akumulator u pitanju,neka te ne zavara to što kada drugi put okreneš upali,u akumulatoru se gubi spoj

negdje na varovima između ćelija.Provjeri akumulator pa ćeš sve znati...

A ovo što ti ostaje ukopčan bi trebalo biti do uloška brave...

ulozak brave sam promjenio i to je rjeseno jos moram vidit bateriju i alneser

za svaki slucaj probaj ti prvo vidit masu na getribi to ti je najbrze i odmah ces viditi jel do mase, jel inace tak zna zbog mase isto zezat...

za svaki slucaj probaj ti prvo vidit masu na getribi to ti je najbrze i odmah ces viditi jel do mase, jel inace tak zna zbog mase isto zezat...

sutra se nadam malo slobodnom vremenu pa cu to pogledat

0