im-ante-g3 0 Posted November 22, 2012 ovako imam u kući ratkape 15 od golfa 4 ili 5 koje mi leže godinama, a i čelične 14, pa me zanima šema kako ih ugurati, da ne stoje džabe a i za zimski setup potpuno prihvatljivo Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted November 22, 2012 (edited) ima jedan kolega iz BJ ako se nevaram on je stavio i 16 na 14 ali busio je rupe u celicne felge te narezao navoje te kroz ratkapu zasarafio u felgu sarafe samo sarafi moraju biti oni finiji elegantnog izgleda a i mogu reci da jako ljeepo je izgledalo zbilja same pohvale je dobio ako cu moc naci stavim ti link eto http://www.vwclubcroatia.com/forums/lofive...php?t41353.html Edited November 22, 2012 by TIGAR1 Share this post Link to post Share on other sites
im-ante-g3 0 Posted November 22, 2012 izgleda zanimljivo, samo je to malo zeznuto raditi, nešto mi se ne upušta u to, jedino ako ima jednostavniji način, ljepljenje ili vezice ili nešto treće.. Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted November 22, 2012 izgleda zanimljivo, samo je to malo zeznuto raditi, nešto mi se ne upušta u to, jedino ako ima jednostavniji način, ljepljenje ili vezice ili nešto treće.. ma nije zeznuto samop metar u ruke i ajmo a ovo sve ostalo ce ti biti selo Share this post Link to post Share on other sites
im-ante-g3 0 Posted November 22, 2012 ma ja isto mislim vezice najbolje, mada i ne izgleda baš lijepo al najlakše je.. Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 22, 2012 trest ce ti auto Share this post Link to post Share on other sites
im-ante-g3 0 Posted November 22, 2012 posebno pri velikim brzinama hahaha Share this post Link to post Share on other sites
bobila 0 Posted November 22, 2012 jednostavno prodaj te ratkape i kupi si 14"... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted November 22, 2012 pitaj kolegu Jandro on je to radio na bivsem polu...btw ima u projektima Share this post Link to post Share on other sites
filipmk3 0 Posted November 23, 2012 ima jedan kolega iz BJ ako se nevaram on je stavio i 16 na 14 ali busio je rupe u celicne felge te narezao navoje te kroz ratkapu zasarafio u felgu sarafe samo sarafi moraju biti oni finiji elegantnog izgleda a i mogu reci da jako ljeepo je izgledalo zbilja same pohvale je dobio ako cu moc naci stavim ti link eto http://www.vwclubcroatia.com/forums/lofive...php?t41353.html Ovo fakat dobro izgelada sa 16" Svaka cast a,l ovo mi nije palo jos na pamet.... Poslikam svoj uradak i montazu na alu felgama 15",(koje mi se nesvidaju) sa kombinacijom 16" Share this post Link to post Share on other sites
im-ante-g3 0 Posted November 23, 2012 najvjerovatnije da ću ić s vezicama kombinaciju... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted November 24, 2012 Andrija iz Ciste je na svojoj trici upasa 16'' ratkape na 15'' celicane i meni odlicno izgleda, unikatno u svakom slucaju, smontirane su na isti nacin kako je gore opisa kolega Tigar, vjerojatno si vidja njegovo auto, isto je IM tablica, pa ako budes u prilici pogledaj u zivo kako to izgleda... evo slika Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted November 24, 2012 koje vezice,vidiš da te sprdaju,daj razmisli,vidiš ovo gore... Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted November 24, 2012 prodaj te 15" ratkape i kupi 14".... jer sve ostale "kemije" koje su tu opisane sa večim ratkapama će ti oštetiti bočni dio gume Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted November 25, 2012 prodaj te 15" ratkape i kupi 14".... jer sve ostale "kemije" koje su tu opisane sa večim ratkapama će ti oštetiti bočni dio gume taman sam i ja gledao da kemijam, ali ipak si u pravu! Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted December 1, 2012 Tjekom citanja ovog topica sam dobio inspiraciju da slozim tako nesto Mislio mislio i mislio..... Potrgo 2 ratkape, 3 svrdla i 2 ureznice Ali na kraju sam pre zadovoljan Evo par slika tokom rada Share this post Link to post Share on other sites
filipmk3 0 Posted December 1, 2012 Tjekom citanja ovog topica sam dobio inspiraciju da slozim tako nesto Mislio mislio i mislio..... Potrgo 2 ratkape, 3 svrdla i 2 ureznice Ali na kraju sam pre zadovoljan Evo par slika tokom rada Nema sta....fkt. dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted December 2, 2012 nemoj zaboravit atestirat te ratkape... Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted December 2, 2012 čime se vi bavite Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 2, 2012 Jel mi može netko objasnit koja je fora stavit veće ratkape na manje felge? Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted December 3, 2012 (edited) meni je ovo isto fora Edited December 3, 2012 by im-mijo-g2 Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted December 3, 2012 Jel mi može netko objasnit koja je fora stavit veće ratkape na manje felge? Evo ja ću: http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak//pssst...va-muskost.html Share this post Link to post Share on other sites
v-hrkac 0 Posted December 3, 2012 kako odredite sredinu gume ili odokativnom metodom? znate na sta mislim sve to lijepo stoji na slikama al kad se vozis dali odaju dojam kao da su jajaste mislim nebih to radio (imam alu) ali me cisto zanima dakle treba sve doooooobro razmjeriti i oznaciti pa tek onda busiti Share this post Link to post Share on other sites