KetyHulk 0 Posted November 24, 2012 OZ futura ili BBS rs???? pomoććććććććććććććć Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted November 24, 2012 OZ futura ili BBS rs???? pomoććććććććććććććć futura :palci :palci Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted November 24, 2012 a na koj auto? tačke ili?? evo ja ti prodam svoje future pošto su postale ko bbs-ice! Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted November 24, 2012 OZ futura ili BBS rs???? pomoććććććććććććććć BBS rc. Teško ćeš nać odgovor jer svatko ima svoj ukus. Meni su BBS rs iskreno i nisu napete, ali su recimo in. OZ futura je meni nešto ljepša felga, ali neki će reć " di ćeš talijansku felgu stavljat na VW-a" Odluka će na kraju bit samo tvoja. Šta imaš neku ponudu za ta dva modela? Share this post Link to post Share on other sites
KetyHulk 0 Posted November 25, 2012 imam neku ponudu za oboje... ali ja sam uvijek bila malo više za futurice... bbs-ice mi nekako svi stavljaju na keca a ja nikako ne želim bit ko svi! al teška odluka svejedno... futurice su mi nekako za bmw-a a bbs za golf. nemam pojma, zato pitam za muško mišljenje!!! Share this post Link to post Share on other sites
Peksy 0 Posted November 25, 2012 Svako svog konja hvali dok ti neodlucis nema od toga nista a i usput ja san za futuru Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 25, 2012 BBS rc. Teško ćeš nać odgovor jer svatko ima svoj ukus. Meni su BBS rs iskreno i nisu napete, ali su recimo in. OZ futura je meni nešto ljepša felga, ali neki će reć " di ćeš talijansku felgu stavljat na VW-a" Odluka će na kraju bit samo tvoja. Šta imaš neku ponudu za ta dva modela? pa ja sam se vecinu puta susretao na VAGu sa talijanskim felgama Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 25, 2012 bbs-ice mi nekako svi stavljaju na keca a ja nikako ne želim bit ko svi! gotti, fagix, itd itd Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 25, 2012 gotti, fagix, itd itd ... rsl cult npr. ... ta felga mi je sexic Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 25, 2012 Retro Canonica ili Compomotive, Atiwe, Epsilon, Mugen, ima robe Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted November 25, 2012 Koja je dimenzija Futura? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted November 25, 2012 pa ja sam se vecinu puta susretao na VAGu sa talijanskim felgama Ma ni mene to ne smeta koja je proizvođač felgi na VW-u. Bitno da se meni ili nekom čije je auto to sviđa. Share this post Link to post Share on other sites
KetyHulk 0 Posted November 25, 2012 gotti, fagix, itd itd nonononnononnoono Share this post Link to post Share on other sites
KetyHulk 0 Posted November 25, 2012 Koja je dimenzija Futura? e to je jedini problem, futurice najmanje imaju 16 cola, a ja bi stavljala 14 ili 15... mislim dalo bi se i ovo jer su mi preljepe ali ipak, veliko je to... jedino radi toga bbs-ice imaju prednost. ...kod mene... =) Share this post Link to post Share on other sites
maleni 0 Posted November 25, 2012 e to je jedini problem, futurice najmanje imaju 16 cola, a ja bi stavljala 14 ili 15... mislim dalo bi se i ovo jer su mi preljepe ali ipak, veliko je to... jedino radi toga bbs-ice imaju prednost. ...kod mene... =) Jel ti znas di imaju te felge ili jos uvijek razmisljas da ih nabavis? Jer Futuru u 16 nisam nikad vidio u HR oglasima Share this post Link to post Share on other sites
domagoje 0 Posted November 25, 2012 morat ces se malo isprsit za rs-ice Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted November 25, 2012 (edited) imaju u solinu oz future 9x16 i 9.5x16 5x100 u biti kad malo razmislim u solinu ima futura od 9x16 do 11x19 i to nekoliko setova domagoje morat ces se malo isprsit za rs-ice nisu ni future dzabe Edited November 25, 2012 by ivo gti 16v Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted November 25, 2012 Jel ti znas di imaju te felge ili jos uvijek razmisljas da ih nabavis? Jer Futuru u 16 nisam nikad vidio u HR oglasima bit ce za koji dan neka namontiram gume 9 i 9,5 x16 5x100 Share this post Link to post Share on other sites
KetyHulk 0 Posted November 26, 2012 Jel ti znas di imaju te felge ili jos uvijek razmisljas da ih nabavis? Jer Futuru u 16 nisam nikad vidio u HR oglasima nije u hrvatskom oglasu zato mi je i bilo čudno, jer i ja znam da se rade od 17 cola pa nadalje... ugl, austrijski oglas, bla bla... i to bez cijene... uglavnom, nema veze, BBS-ice su prevladale u svakom slučaju... jedino da ga dignem ko kozu pa će stat 17 cola. buahahhaha Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted November 26, 2012 e to je jedini problem, futurice najmanje imaju 16 cola, a ja bi stavljala 14 ili 15... mislim dalo bi se i ovo jer su mi preljepe ali ipak, veliko je to... jedino radi toga bbs-ice imaju prednost. ...kod mene... =) znaci, ipak nije bitna velicina :D :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Roki VG 0 Posted November 26, 2012 Ahaha,mirac carčino Share this post Link to post Share on other sites
domagoje 0 Posted November 26, 2012 nisu ni future dzabe naravno da nisu, ali to nije za keca Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted November 26, 2012 Ahaha,mirac carčino pa kad sve vicu da je velicina vazna Share this post Link to post Share on other sites