0
Jure21_ZD

vwcc Zadar meet

Recommended Posts

Evo ovako mene je dopala nazalost ta cast da vam javim jednu losu vijest :bag: (vraga cast al eto) :angry:

Ove godine smo ostali kratki za jedan susret,to je ovaj nas Zadar meet koji je trebao biti odrzan u tekucem mjesecu.

Nazalost situacija je takva da jednostavno mi,nas par organizatora nismo uspjeli naci vremena za sredjivanje svega oko ovog meet-a.

Jako nam je zao zbog toga i ovim putem zelim u moje i u ime svih nas poslati vama svima koji ste imali veliku zelju doci ispriku zbog toga,zelja je bila ogromna opet se druziti,upoznavati se i zabaviti s vama kao i prosle godine,ali jednostavno zelja je jedna,a vrijeme i sve sto nam je trebalo drugo. :(

Nadam se da nam necete zamjeriti zbog toga,jednostavno nismo mogli.Svi skupa se nadamo da ce slijedece godine susret biti odrzan i da cemo nastaviti tamo gdje smo stali.

Kako god bilo vwidimo se definitivno na xmas party-ju u Karlovcu.

Vasi Zadrani vas :wub:

JURE21

TEHNICAR

084GT

ZD1.4

Sigurno je toncija zena stegla :lol2 :lol2

sala,zao nam je bas sam htio doci jer prosle godine nisam imao mogucnosti.nadam se da ce biti bolje iducu godinu :palacg

Jako mi je zao sto se nije uspio odrzati meet :( , ali vjerujem da ce onda sljedece godine biti jos duplo bolji i da cemo ga jedva cekati :bravo :bravo

;x:pusa zadranima

situacija je kakva je, al ovakva isprika zlata vrijedi :palacg . premda niste ništa skrivili nego jednostavno je takvo vrijeme došlo. nadam se da ćemo se svejedno napit kad se vidimo :rotfl :rotfl

"Bolje da nestane sela nego običaja" Hvala Vam na obavijesti :wub:

bas steta,bas mislio doc s mojim novim zadarskim auticem,pozdrav mojim dragim zadranima :palacg

0