Jure21_ZD 0 Posted November 26, 2012 Evo ovako mene je dopala nazalost ta cast da vam javim jednu losu vijest (vraga cast al eto) Ove godine smo ostali kratki za jedan susret,to je ovaj nas Zadar meet koji je trebao biti odrzan u tekucem mjesecu. Nazalost situacija je takva da jednostavno mi,nas par organizatora nismo uspjeli naci vremena za sredjivanje svega oko ovog meet-a. Jako nam je zao zbog toga i ovim putem zelim u moje i u ime svih nas poslati vama svima koji ste imali veliku zelju doci ispriku zbog toga,zelja je bila ogromna opet se druziti,upoznavati se i zabaviti s vama kao i prosle godine,ali jednostavno zelja je jedna,a vrijeme i sve sto nam je trebalo drugo. Nadam se da nam necete zamjeriti zbog toga,jednostavno nismo mogli.Svi skupa se nadamo da ce slijedece godine susret biti odrzan i da cemo nastaviti tamo gdje smo stali. Kako god bilo vwidimo se definitivno na xmas party-ju u Karlovcu. Vasi Zadrani vas JURE21 TEHNICAR 084GT ZD1.4 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 26, 2012 Mi vas volimo svwejedno!!! Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 26, 2012 Sigurno je toncija zena stegla :lol2 sala,zao nam je bas sam htio doci jer prosle godine nisam imao mogucnosti.nadam se da ce biti bolje iducu godinu Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted November 26, 2012 :palica :palica Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 26, 2012 Jako mi je zao sto se nije uspio odrzati meet , ali vjerujem da ce onda sljedece godine biti jos duplo bolji i da cemo ga jedva cekati :bravo zadranima Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 26, 2012 situacija je kakva je, al ovakva isprika zlata vrijedi . premda niste ništa skrivili nego jednostavno je takvo vrijeme došlo. nadam se da ćemo se svejedno napit kad se vidimo :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted November 27, 2012 "Bolje da nestane sela nego običaja" Hvala Vam na obavijesti Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted November 27, 2012 bas steta,bas mislio doc s mojim novim zadarskim auticem,pozdrav mojim dragim zadranima Share this post Link to post Share on other sites