oglascado 0 Posted December 9, 2012 taman stanu na corrada Share this post Link to post Share on other sites
Lupus 0 Posted December 12, 2012 Ekipa iz Zagreba, hoće biti organiziranog polaska odnosno okupljanja? Smatram da bi to bilo dobro. Kakva je bila praksa inače? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted December 13, 2012 Kad ekipa dolazi otprilike. jel se zna kako je bilo ranijih godina? da bas ne dodjem tamo pa da nemoram lapit sam Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 13, 2012 Kad ekipa dolazi otprilike. jel se zna kako je bilo ranijih godina? da bas ne dodjem tamo pa da nemoram lapit sam bilo je da se dođe do 20, 21h al to ostaje po volji svakome Share this post Link to post Share on other sites
Miro-Su 0 Posted December 13, 2012 Razzorkoviću pa ti svakako ideš! Razlupaću ti traktor dok si u Karlovcu! :palica Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 14, 2012 ko i svake godine radim nocnu tak da cu doci NE Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 14, 2012 + Pero Pajlot + Lazo Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 14, 2012 Lazo... Pita moja žena, dolazi li i tvoja žena? Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 15, 2012 vwidimo se! Vjerojatno me nebu niko prepoznal al nema veze Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted December 15, 2012 iza 22 sam tamo...CU Share this post Link to post Share on other sites
Lupus 0 Posted December 15, 2012 Prvi put dolazim, valjda će biti dobro... Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 15, 2012 Pripazite mi na ekipu koja dolazi preko LL Nažalost nisam mogao biti s njima...dobro se zabavite Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 15, 2012 Pripazite mi na ekipu koja dolazi preko LL Nažalost nisam mogao biti s njima...dobro se zabavite Ko ce nam onda skidat zvijezde sa neba Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 15, 2012 Tražim budalu da mi pravi društvo na putu da se ne vozim sam gore svi moji odustahu. Nema tog smajlia kojeg želim stavit. Share this post Link to post Share on other sites