Fico 0 Posted November 30, 2012 Trebam savjet koji motor da stavim u corrada!?,radi se o motorima 1.9 tdi 110ks pd iz golfa IV ili 1.9 tdi 110ks afn iz golfa III.nabavio sam ta dva kompletna auta pa sad nezz, koji se motor bolje pokazao ?ja sam mislio stavit iz trojke,ali mi je sad naletila i četvorka pa sam u nedoumici... Svaki savjet i iskustva su dobro došli!!! Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 u corradu je g60,ali me ne zanima nikakav benzinac .. Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted November 30, 2012 PD je 100 konja (74kW), kolko mi je poznato lakše je stavit AFN-a zbog Bosch pumpe, ima onih koji su stavljali i jednog idrugog pa nek se jave. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 30, 2012 @ bora - Ima PD i drugih motora osim 74kW.. btw fico pikni mi u inbox pošto G motor Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 Ima i 81kw.. jedan motor stavljam u corrada,a drugi u golfa II,tak da me samo zanima koji je izdržljiviji i bolji da tog stavim u corrada .. Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted November 30, 2012 2smoki: znam, jednog od njih više imam u Bori (85kW) 2Fico: daj kod motora, 81 kW PD-a nema Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 da nema pd 81 nego od 85,sad nezz koji je jer je meni covjek koji mi ga vozi tak reko ..pa nisam 100%siguran Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 30, 2012 PD: 105,115,130,150 u karoseriji Golfa 4 BP: 90,110 u karoseriji Golfa 4 Corrado je ultimativni VW iz doba pocetka devedesetih i ti ga mislis doslovce unistiti sa tom roktalicom od 110ks ? Ajde da si uzeo najjaci PD motor ili neke te perverzije mada i tada bi to bilo diskutabilno ali ovo je doslovce grehota Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted November 30, 2012 Krivo Sven. 101, 115, 130m 150. 105 je tek od MKV. Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 imam dva komada tak da mogu jednog slozit u originalu ,a u jednog stavit tdi jer ja taj auto mislim imat za svaki dan ...i netreba mi ta me policija zaj*bava zbog kw Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted November 30, 2012 prijatelju ako ne smijes voziti auto jace od 80 kw,za#ebavat ce te policija i s afn-om. prijatelj vozi golf 3 GTI TDI afn 110 ks ilitiga 81 kw,i uredno je dobia vec par puta kaznu za kw,pa ti razmisli Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 30, 2012 ako je iz mk4 pd 85kw onda to stavi i malo čipaš, ali tak svejdno jel imaš 100kw ili 81kw kad je to sve više od 80kw dozovoljenih...mada koji god motor stavljao valjd aimaš namjeru atest raditi? Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 vec sam ja dogovoril s čovjekom na tehničkom ..atestirat ću ga pod 66kw Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted November 30, 2012 vec sam ja dogovoril s čovjekom na tehničkom ..atestirat ću ga pod 66kw Da je to samo tako svi bi odmah sve atestirali.... Atest se radi u CVH i oni ti tamo mjere snagu koja naravno ne bude 66 kW nego 81. A ako tebi netko atestira auto na stanici za tehnički pregled onda javi i meni gdje da idem da se ne mučim u CVH. I ubaci si onaj motor za koji imaš papire. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 30, 2012 (edited) EDIT: Bolje mi da nis ne pisem Edited November 30, 2012 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted November 30, 2012 ako stavljaš, stavi 1.9 tdi pd motor. B) Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 30, 2012 Iskustva sa swapom diesela nemam Preporuka je PD motor... A jako dobra preporuka ti je... nemoj kvarit Corrada sa TDI motorom.... Ali ako ti je napet auto a volio bi da troši malo.. zašto ne... tvoj auto tvoj izbor Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 30, 2012 Krivo Sven. 101, 115, 130m 150. 105 je tek od MKV. zamjenio 101 i 105 da Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted November 30, 2012 Da je to samo tako svi bi odmah sve atestirali.... Atest se radi u CVH i oni ti tamo mjere snagu koja naravno ne bude 66 kW nego 81. A ako tebi netko atestira auto na stanici za tehnički pregled onda javi i meni gdje da idem da se ne mučim u CVH. I ubaci si onaj motor za koji imaš papire. pa nemas potrebe ic u CVH,mozes to obavit u svojoj stanici za teh pregled. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 30, 2012 papiri idu u cvh a slikaju ti kod na bloku motora a i dokumentacija o motoru ima kod pa prema njemu dobiješ papire Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted November 30, 2012 upravo tako.slika se kod motora i broj getribe kod atesta(uostalom slika sve zivo).Evo meni je danas gotov bio drugi atest u mjesec dana,ja cu osobno po papire u ponedjeljak u CVH. Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 RemX:upravo to meni je bitno da ne trosi puno ...a atest nije nikav problem..jos ako imaš vezu na teh. Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted November 30, 2012 papiri idu u cvh a slikaju ti kod na bloku motora a i dokumentacija o motoru ima kod pa prema njemu dobiješ papire Aj sad pročitaj ponovo ...NA GLAS...... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 30, 2012 atest je pizdarija,i na tehničkom ti ne treba ama baš nikakva veza da oni to sve poslikaju,izmjere,zapišu i pošalju u cvh,jer na tehničkom ne odlučuju jesi prošao ili ne a ako tamo,u cvh imaš vezu onda super samo se to ne piše javno da sam ti ja 'veza' sigurno ne bih volio da se ti s tim javno hvališ po forumima Share this post Link to post Share on other sites