oglascado 0 Posted November 30, 2012 Aj sad pročitaj ponovo ...NA GLAS...... šta kod-šifra motora koja je na bloku i u papirima od motora kojeg atestiraš(račun-porijeklo-knjižica vozila.....) se upisuje u nove papire od auta Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted November 30, 2012 atest je pizdarija,i na tehničkom ti ne treba ama baš nikakva veza da oni to sve poslikaju,izmjere,zapišu i pošalju u cvh,jer na tehničkom ne odlučuju jesi prošao ili ne a ako tamo,u cvh imaš vezu onda super samo se to ne piše javno da sam ti ja 'veza' sigurno ne bih volio da se ti s tim javno hvališ po forumima nigdje ne pise da imam..."nego ako imas" ! a i ne trebaju mi savjeti oko atesta nego oko motora! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 30, 2012 vec sam ja dogovoril s čovjekom na tehničkom ..atestirat ću ga pod 66kw Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted December 1, 2012 Roko bolje odustani Ja sam napisao poduzi post ali je forum zablokirao Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted December 1, 2012 lokot..jer na forumu dobis sve zivo samo ne kaj ti tocno treba... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted December 1, 2012 Ma daj slazi corrada dizela, boli te ona stvar sta pricaju vr6 ovo ono dizel je zakon... moju punu podrsku imas sam nek bude pd pojedem bilo kojeg vr-a ili g60, a duplo manje trosi Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 1, 2012 Ma daj slazi corrada dizela, boli te ona stvar sta pricaju vr6 ovo ono dizel je zakon... moju punu podrsku imas sam nek bude pd pojedem bilo kojeg vr-a ili g60, a duplo manje trosi Voliš se igrat šibicama pored cisterne kerozina a Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 1, 2012 Ja sam skoro stavio PD u Corrada , kupio motor , onda mi je frend rekao da me brise iz imenika ako to napravim. Pa sam odustao. Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 1, 2012 rekel si da očeš jedan auto složit u originalu a drugi za gušt!! složi duju sa dizelom a corrado za gušt! corrado nije za svaki dan ako ga misliš doterati u original i tip top stanje! radje ako misliš staviti u corrado dizel uzmi nekaj jače ovo prodaj i kupi 130+ ks i gotovo ! evo ti moj savijet! Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted December 1, 2012 Ma daj slazi corrada dizela, boli te ona stvar sta pricaju vr6 ovo ono dizel je zakon... moju punu podrsku imas sam nek bude pd pojedem bilo kojeg vr-a ili g60, a duplo manje trosi hvala na podršci svi su protiv toga ..imam ja u planu stavljat 130ks ,ali ne za sad ! Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted December 1, 2012 Voliš se igrat šibicama pored cisterne kerozina a ma sve za dizela... kak jedan spanjolac ima natpis na ibizi dizelu, u prijevodu bi ovako bilo... '' Benzin?? Da, ali samo za pranje dijelova'' Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 1, 2012 uzmes u mene karoseriju ili od bijelog, ili od crnog, i ubacis u jednog iz trice, u drugog iz cetvorke, i vidis koji ti vise pase... meni i tako smeta jedan, a ne mogu se odluciti kojega ostavit Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 1, 2012 ma sve za dizela... kak jedan spanjolac ima natpis na ibizi dizelu, u prijevodu bi ovako bilo... '' Benzin?? Da, ali samo za pranje dijelova'' Ha,ha isto kao i za Dizel. Da, ali samo za traktor. :rotfl Nego da ne budem off. Lijepo bi bilo da možeš Coorado očuvat u originalu i ostavit G60 unutra. Što se tiče ova dva motora iz 4-orke mi je frend rekao da su dosta pouzdani. A sad ćeš morat ti odlučit.. Ovo za atest i stavljanje u papire 66 kW neću ni komentirat. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 1, 2012 (edited) :angry kako su ljudi nedokazni..neznam jeste ĆORAVI??? decko pita koji od ova dva motora?????? Nije pitao koji bi vi stavljali? Nevjerovatni ste jbt!! Edited December 1, 2012 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 1, 2012 (edited) hvala na podršci svi su protiv toga ..imam ja u planu stavljat 130ks ,ali ne za sad ! Imaš i moju podršku,meni je to dream kombinacija jer volim Corrado i obožavam TDI i da imam love složio bi si tako nešto. Ali moraš shvatit jednu stvar,na ovom forumu tema Corrado + diesel je čista blasfemija i svako raspitivanje u vezi toga završava slično kao da u djamiji pitaš za topljenje čvaraka. Pozz Edited December 1, 2012 by mrki OS Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted December 1, 2012 imam i ja dva komada tak da ni meni jedan ne treba!. u corrada definitivno stavljam tdi-a ,jer svakodnevna vožna sa vr-om ili g 60 ,po meni nema nikakve računice!! slažem se sa svima koji obožavaju corrada i tdi-a, Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 1, 2012 PD zasto... pa eto meni osobno bolje izgleda/noviji je... i da se naci svakakvih kombinacija u svezi njega a opet ako kad metnes 130 il 150ps PD-a opet e izgledat ki taj od 101ks Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 2, 2012 Imaš i moju podršku,meni je to dream kombinacija jer volim Corrado i obožavam TDI i da imam love složio bi si tako nešto. Ali moraš shvatit jednu stvar,na ovom forumu tema Corrado + diesel je čista blasfemija i svako raspitivanje u vezi toga završava slično kao da u djamiji pitaš za topljenje čvaraka. Pozz +1 Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 2, 2012 +1 Ne seri,ispast ćemo bjednici,nismo nikad imali pare za nešto što troši previše usprkos zdravom razumu,a ide skoro pa tako,al smrdi,prdi,joj stid me Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 2, 2012 (edited) Ne seri,ispast ćemo bjednici,nismo nikad imali pare za nešto što troši previše usprkos zdravom razumu,a ide skoro pa tako,al smrdi,prdi,joj stid me volim tedeije i bok,prirasli su mi srcu,atmosferci su mi ,jedino prolazi 3.2 pa navise ... turbaci i ta kompanija i da,SAMO sam iznio svoje misljenje... jer ovo je FORUM... i FORUM sluzi za to... da odma' skratim pricu i nabrijavanja. :lijek Edited December 2, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 2, 2012 Uff,jebate,jel ima ko konkretan prijedlog za OP-a? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 2, 2012 Uff,jebate,jel ima ko konkretan prijedlog za OP-a? TDI od trojke ide na šaraf i struju samo pošteka. Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted December 2, 2012 1.9 tdi 110ks afn iz golfa III bi ti bez nekakvih posebnih problema iso u corrado, jel znam iz osobnog iskustava da je sve ama bas sve islo na saraf kako se kaze, bez pilenja i prepravki nepotrebnih znaci ja bi uzeo od golf 3 mada logika kaze drugacije 1.9 tdi 110ks pd iz golfa IV je noviji motor i pouzdani je sigurno. od trice manje problema! od cetvorke bolji motor! neugodna situacija Share this post Link to post Share on other sites