zovko 0 Posted December 2, 2012 zanima me jeli iko do sada to radio... znaci ubacivo kompletnu tablu od mk3 u mk2... zanima me koje su sve prepravke, i jel komplicirano za napraviti nasao sam ovdje je objasnjeno kako se to radi... a mene zanima jel mi netko moze malo bolje objasniti kako i sta sve treba napraviti da to ispadne kako treba http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...MKIII-Dash-Swap Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 2, 2012 jel ti ozbiljno il se salis? vec su i od mk6 prebacili tablu u dvojku... mislim da je vec 1000000000000000 ljudi prebacilo tablu od trojke u dvojku.... citaj malo po forumu, trazi, ne ocekuj sve na gotovo... na forumu imas svega, samo treba malo potraziti Share this post Link to post Share on other sites
zovko 0 Posted December 2, 2012 ozbiljno ..pa htjeo bi ugrubo da mi netko kaze oko cega trebam najvise pripazit.. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 2, 2012 oko cega trebam najvise pripazit.. pripazi oko ponoči kad rakija zamini pivu a mobiteli počnu zvonit Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 2, 2012 Ja sam neki dan stavljao..bas kao sa ovog linka...izejebo sam se 2 dana da bi stojala kako treba...pazi na visinu grede.. i moras omeksat coskove table da bi mogla uc.. jer je presiroka...iznutra po coskovima izbrusi plastiku da ostane samo koza i spuzva... ugl.. nadi nekog ko je radio da ti pomogne.. sam ces se ubit.. skidao sam i sajbu jer je lakse ubacit Share this post Link to post Share on other sites
zovko 0 Posted December 2, 2012 probat cu ja to sam ugurat unutra pa ako ne budem uspio trazit cu nekog ko je to radio.. .. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 2, 2012 Nece ici..sira je cca 5cm! Share this post Link to post Share on other sites
zovko 0 Posted December 2, 2012 Nece ici..sira je cca 5cm! a kako je skratit? i nosac kontrolne iz mk3 komplet treba prebaciti ili sam praviti nove nosace? a ako se krati taj nosac kolko i s koje strane ga treba kratit? Share this post Link to post Share on other sites
zovko 0 Posted December 2, 2012 Evo ninđa Hvala ! ovo ce mi pomoc ja cu probati da ne vadim sajbu .. Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted December 31, 2012 (edited) Da ne otvaram novi topic zna li ko sta je sve potrebno da celer od trice benzin radi u duji benzin,za kilometre znam da triba onaj el pinjon sa getribe a sta je sa ostalim funkcijama? obrtaji,gorivo i te ostale stvari? S tim da bi imao instalaciju sata do osiguracke kutije. I koliki je problem pospajat ostale prekidace po tabli? Mehanicki dio me toliko ne brine jer na netu ima puno videa za to samo me zanima struja.Tabla od trice je 93g a duja je 92g znaci ce2. Svaki info dobro je dosa :zder Edited December 31, 2012 by Leo-st Share this post Link to post Share on other sites
saleee 0 Posted December 31, 2012 Evo meni su ovi linkovi dosta pomogli kad sam sebi ubacivao... http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&am...355534169,d.bGE http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&am...355534169,d.bGE Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted December 31, 2012 to se trazi!!!! bravo saleee Share this post Link to post Share on other sites
saleee 0 Posted December 31, 2012 to se trazi!!!! bravo saleee Zato i sluze forumi da se pomazemo medjusobno... Share this post Link to post Share on other sites