0
WislyWisly

pranje filtera zraka

Recommended Posts

Zadnjih mjesec dana mi se osjecao neugodan miris u kabini od ventilacije u passat b6.... Izvadio sam filter zraka ispod suvozaceve table i isprao ga u vodi i detrdzentu... 5 min je crna prljavstina izlazila iz njega... Osusio sam ga i vratio nazad...

Jeli normalno pranje filtera ili se mora novi kupiti ? Postoji li jos nesto sto se treba cistiti ?

da kupi se novi, nista, eventualno ono za ciscenje klime 70 kn sonax

Edited by MarioIV

Nije li to filter s aktivnim ugljenom? Pa od tud ta crna boja? :mellow:

Nije li to filter s aktivnim ugljenom? Pa od tud ta crna boja? :mellow:

Ja prao obicni papirni i isto islo jako dugo crno, da mogu plucica izvadit pa pod miniwash :lol2:rotfl

i dakle jeli sa ugljenom ili je to bila samo prljavstina?

Inace nema mi vise neugodnog mirisa u autu, samo me sad kopka jesam li sprao ugljen iako mislin da nije to...

Zadnjih mjesec dana mi se osjecao neugodan miris u kabini od ventilacije u passat b6.... Izvadio sam filter zraka ispod suvozaceve table i isprao ga u vodi i detrdzentu... 5 min je crna prljavstina izlazila iz njega... Osusio sam ga i vratio nazad...

Jeli normalno pranje filtera ili se mora novi kupiti ? Postoji li jos nesto sto se treba cistiti ?

najjednostavnije kupi novi (obicni filter npr mann je ispod 100 kn, dok je sa aktivnim ugljenom oko 130-150 kn). Nikakvo pranje filtera

0