WislyWisly 0 Posted December 2, 2012 Zadnjih mjesec dana mi se osjecao neugodan miris u kabini od ventilacije u passat b6.... Izvadio sam filter zraka ispod suvozaceve table i isprao ga u vodi i detrdzentu... 5 min je crna prljavstina izlazila iz njega... Osusio sam ga i vratio nazad... Jeli normalno pranje filtera ili se mora novi kupiti ? Postoji li jos nesto sto se treba cistiti ? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 2, 2012 (edited) da kupi se novi, nista, eventualno ono za ciscenje klime 70 kn sonax Edited December 2, 2012 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted December 3, 2012 Nije li to filter s aktivnim ugljenom? Pa od tud ta crna boja? Share this post Link to post Share on other sites
touran2003 0 Posted December 3, 2012 Nije li to filter s aktivnim ugljenom? Pa od tud ta crna boja? Ja prao obicni papirni i isto islo jako dugo crno, da mogu plucica izvadit pa pod miniwash Share this post Link to post Share on other sites
WislyWisly 0 Posted December 5, 2012 i dakle jeli sa ugljenom ili je to bila samo prljavstina? Inace nema mi vise neugodnog mirisa u autu, samo me sad kopka jesam li sprao ugljen iako mislin da nije to... Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted December 5, 2012 Zadnjih mjesec dana mi se osjecao neugodan miris u kabini od ventilacije u passat b6.... Izvadio sam filter zraka ispod suvozaceve table i isprao ga u vodi i detrdzentu... 5 min je crna prljavstina izlazila iz njega... Osusio sam ga i vratio nazad... Jeli normalno pranje filtera ili se mora novi kupiti ? Postoji li jos nesto sto se treba cistiti ? najjednostavnije kupi novi (obicni filter npr mann je ispod 100 kn, dok je sa aktivnim ugljenom oko 130-150 kn). Nikakvo pranje filtera Share this post Link to post Share on other sites