1 1
TheFog

Anketa za vlasnike VW/VAG vozila i članove VWCC

Anketa za vlasnike VW/VAG vozila i članove VWCC  

195 members have voted

1. 1. Da kupujete novo vozilo, dali bi VW opet bio Va? izbor?

• Opet bih kupio VW, tj. neku drugu marku iz koncerna koju i sada posjedujem.
      108
    • Nebih kupio istu marku, već neku drugu, ali opet iz VW koncerna.
      32
    • Nebih kupio auto iz VW koncerna.
      16

Recommended Posts

Pretpostavka je da ste vlasnik VW vozila ili nekog drugog iz VW koncerna. Kada biste bili u situaciji da kupujete novo vozilo, dali biste se odlučili za neko iste marke koju i sad posjedujete; neke druge marke iz VW koncerna; ili vozilo van VW koncerna?

Cijenimo Vaše mišljenje, hvala!

Nikad, ali nikad novi auto, pogotovo današnje plastične aute, (tu spada i VW) radije bi tu lovu uložil u svoj T1 i napravil totalnu restauraciju, a ak bi bilo kaj zviška love još bi jednog karmana kupil....

Opet bih kupio VW , :wub:

tj. neku drugu marku iz koncerna koju i sada posjedujem.

mislim da je to dovoljan odgovor :P

Da kupujem novi auto definitivno nova Buba :) auto me jednostavno fascinirao :palacg

Da kupujem novi auto definitivno nova Buba :) auto me jednostavno fascinirao :palacg

:wub:

Trenutno imam MK3 koji je vise tu da se po njemu sarafi i drka i gubi vrijeme tj odmara dusa a ovako auto drugi, imam MB a da kupujem nesto drugo sad bio bi BMW.

Nova jettulja R , il čak onu perverziju od coupe-a najavljenu za američansko trgište! M.

ak bi bil iz vw koncerna onda bi bil eventualno audi. Inače da biram novi auto jaako bi se troumil između audi vs bmw vs merc i kak sad stvari stoje vjerojatno bi bmw prevladal...

O5 bi uzeo VW.Ima svojih mana i ponekad me zivcira ali ljubav je to.

Zato bi o5 vozio samo VW :vozi

Edited by Sarajlic

Imao sam tri keca, sada sam kupio a3 2002 jer nisam htio ici s konja na magarca.... tako bi bilo opet da imam lovu za novi auto uzeo bi audi!

Uhh svašta meni pada na pamet, naravno iz VAG koncerna, ali mk5 GTI mi je prvi na listi, iako me nekad opere da bi nešto malo veće, tipa audi A4 ili passat TDI, ali brzo se vratim na kompakte :)

Što se motorizacije tiče, no turbo-no fun! a oduvijek mi je i neki jaki dizel bio želja...

Zasad 1.8T pali i žari, vidjet ćemo kad bude prilike šta dalje :palacg

1 1