TheFog 1 Posted December 3, 2012 Pretpostavka je da ste vlasnik VW vozila ili nekog drugog iz VW koncerna. Kada biste bili u situaciji da kupujete novo vozilo, dali biste se odlučili za neko iste marke koju i sad posjedujete; neke druge marke iz VW koncerna; ili vozilo van VW koncerna? Cijenimo Vaše mišljenje, hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Cotovd 0 Posted December 3, 2012 opet "pasonju" ali karavana:) Share this post Link to post Share on other sites
Peksy 0 Posted December 3, 2012 Opet cetvorku ali r-a Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted December 3, 2012 (edited) s3 8l a novi auto nebi nikad kupio Edited December 3, 2012 by prky18 Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted December 3, 2012 ostajem vjeran dvojki ali vozim bmw Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted December 3, 2012 U svakom slucaju opet VW, po mogucnosti novi Polo :-) Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted December 3, 2012 Nikad, ali nikad novi auto, pogotovo današnje plastične aute, (tu spada i VW) radije bi tu lovu uložil u svoj T1 i napravil totalnu restauraciju, a ak bi bilo kaj zviška love još bi jednog karmana kupil.... Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted December 3, 2012 Opet bih kupio VW , tj. neku drugu marku iz koncerna koju i sada posjedujem. mislim da je to dovoljan odgovor Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 3, 2012 Jedini NOVI auto koji bi kupio je golf mk2 gti.. a polovni mk5 gti Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 3, 2012 Da kupujem novi auto definitivno nova Buba auto me jednostavno fascinirao Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 3, 2012 sigurno neki R-line Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 3, 2012 Da kupujem novi auto definitivno nova Buba auto me jednostavno fascinirao Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 4, 2012 Trenutno imam MK3 koji je vise tu da se po njemu sarafi i drka i gubi vrijeme tj odmara dusa a ovako auto drugi, imam MB a da kupujem nesto drugo sad bio bi BMW. Share this post Link to post Share on other sites
Miro-Su 0 Posted December 4, 2012 Nova jettulja R , il čak onu perverziju od coupe-a najavljenu za američansko trgište! M. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 4, 2012 ak bi bil iz vw koncerna onda bi bil eventualno audi. Inače da biram novi auto jaako bi se troumil između audi vs bmw vs merc i kak sad stvari stoje vjerojatno bi bmw prevladal... Share this post Link to post Share on other sites
maki89 0 Posted December 4, 2012 vjerovatno bih se odlučio na Audi Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted December 4, 2012 (edited) O5 bi uzeo VW.Ima svojih mana i ponekad me zivcira ali ljubav je to. Zato bi o5 vozio samo VW Edited December 4, 2012 by Sarajlic Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted December 12, 2012 onlyyyyyyyyyyyy yoooooooooouuuuuuuuuuuu VW i jedino sto slj. kupujem je corrado Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted December 12, 2012 Imao sam tri keca, sada sam kupio a3 2002 jer nisam htio ici s konja na magarca.... tako bi bilo opet da imam lovu za novi auto uzeo bi audi! Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted December 13, 2012 U dvorištu su dvije četvorke i passat 35i tak da... Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted December 14, 2012 vw,vw i onda BMW Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted December 14, 2012 Uhh svašta meni pada na pamet, naravno iz VAG koncerna, ali mk5 GTI mi je prvi na listi, iako me nekad opere da bi nešto malo veće, tipa audi A4 ili passat TDI, ali brzo se vratim na kompakte Što se motorizacije tiče, no turbo-no fun! a oduvijek mi je i neki jaki dizel bio želja... Zasad 1.8T pali i žari, vidjet ćemo kad bude prilike šta dalje Share this post Link to post Share on other sites
dinogolf55 0 Posted December 15, 2012 Opet golf 5 ali 2.0tdi ) Share this post Link to post Share on other sites