1 1
Denis2501

Webasto grijanje ne radi

Recommended Posts

Ovako znači, prošlu zimu webasto radio bez problema, upalio ga na daljinski (nisam nikad na one njegove komande u autu, niti nisam podešavao da mi se automatski pali u određeno vrijeme, tak da to niti neznam kak se radi) počeo bi zujati i nakon nekog vremena (cca. 30sek) bi se počelo čuti lupkanje kod rezervara znači di mu je taj kak se već zove dio koji dozira gorivo za webasto i onda bi počeo puhati u autu onako kak sam si prethodno namjestio na konzoli od klime. E sad, s obzirom da mi do sada webasto nije trebao danas ujutro upalim da mi zgrije auto i odledi šajbe a kad tamo on je odzujao jedno 3-4 minute nije se čulo ono lupkanje kod rezervara i samo se ugasio, u autu nije ništa puhalo.

Isto tako sam primjetio da mi autu treba jaaaako puno da se zagrije do nekih 90stupnjeva i da počne puhati toplo u vožnji jer radim cca. 2km od doma i uopće mi ne počne grijati... mislim da počinje grijati tek nakon nekih 7-10km a ne sjećam se više jel tako bilo i prošle zime, tak da mislim da bi trebalo mijenjati termostat, pa možda je to povezano s time....

Zna li netko u čemu bi mogao biti problem i što napraviti...kome uopće odvesti auto da to popravi a da je u blizini Vrbovca, znači paše mi Zg istok, Križevci, Bjelovar...

E da, riječ je o Golfu 5, 1.6fsi... i nisam siguran (ako uopće postoji tip)koji je to tip webasta, znam samo da se nalazi naprijed iza lijevog fara

1 1