marko mk1 0 Posted December 4, 2012 e ovako, sestra hoce da kupi mk5 2.0 tdi....e sad, meni je poznato da taj motor ima neki problem...nezz tocno kiji al ima... e sad ona je negdje vidila, procitala, da je 2.0 tdi od 2007.g. rijesen taj neki problem oko turbine ako ne ne vaaraam... e je li to ikome poznato??...i sta bi vi njoj preporucili..?? ja sam joj preporucio gti, al joj se ne svidja sto je 2 vrata, a rijetkost je naci s 4 vrata... pa eto ako ima neki TDI fan neka pomogne... :zivio Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 4, 2012 dizne krepavaju ali je jamstvo na njih do 7. god Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted December 4, 2012 Dizne su bosch i ne rikavaju kao simens koje su na pasatu. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted December 4, 2012 Pa nisam cuo bas za neke greske koje nisu neoubicajene za petice. sve standardno. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted December 4, 2012 Prodaje se klorasov GTI sa 4 vrata Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted December 4, 2012 Prodaje se klorasov GTI sa 4 vrata treba mi BiH papira.. Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted December 4, 2012 koliko ja znam prva verzija motora 2.0 tdi pumpa dizne imala je problem i s pumpom ulja inače ja sam s takvim istim motorom u dvije i po god. napravio cca 60 tkm i nisam imao nikakvih problema. Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted December 4, 2012 Frend imao problema sa kvačilom i pumpom goriva. Auto ima nekih cca 170 tkm, prvi vlasnik, Auto kupljen novi u salonu. Još uvijek ga servisira u ovlaštenom servisu. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 4, 2012 Dizne su bosch i ne rikavaju kao simens koje su na pasatu. to ti mislis ,bosch isto krepavaju sad se continetalove stavljaju Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted December 4, 2012 a ovooo, ovaj clanak mislim... http://www2.autoportal.hr/201012019503/Dok...menu-id-73.html Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted December 4, 2012 to ti mislis ,bosch isto krepavaju sad se continetalove stavljaju Barem ne rikavaju cesto kao u pasatu,bar se nadam. Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted December 4, 2012 Glava motora je najveći problem, za diznu nisam nikad čuo na 2.0 da je nekom na golfu krepala, zamašnjaci ne valjaju, turbina manje-više (nije samo problem kod tog motora)... 2007. su većinom riješene boljke glave, dalje isti problemi Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 4, 2012 ja bi na 5-ici za jedinu manu navel mjenjač, tak rado prozuje da to ni normalno..... ovo drugo je sve ok ak se auto normalno održava Share this post Link to post Share on other sites
Zagigti 1 Posted December 8, 2012 na 170 ks motor bmr krepavaju dize a na 140 bkd nisam nikad vidio da je krepala diza, na passatu rikavaju uljne pumpe a golf ima klasićnu uljnu pumpu Share this post Link to post Share on other sites
Ivan Pandža 0 Posted December 8, 2012 na 170 ks motor bmr krepavaju dize a na 140 bkd nisam nikad vidio da je krepala diza, na passatu rikavaju uljne pumpe a golf ima klasićnu uljnu pumpu Istina, u mene je u rođaka na seatu leonu fr 170 ks imao sa diznama probleme prije godinu-dvije ja mislim, i to ih je dobro platio koliko se sjećam bilia je neka cifra oko 500 eura po dizni ili za set dizni nisam siguran, to je plaćao gore u Zg pošto živi tamo, znam da je auto uzimao u Zubaka, valjda ga je i tamo i pravio Share this post Link to post Share on other sites