0
marko mk1

mk5 2.0 TDI ?????

Recommended Posts

e ovako, sestra hoce da kupi mk5 2.0 tdi....e sad, meni je poznato da taj motor ima neki problem...nezz tocno kiji al ima...

e sad ona je negdje vidila, procitala, da je 2.0 tdi od 2007.g. rijesen taj neki problem oko turbine ako ne ne vaaraam... e je li to ikome poznato??...i sta bi vi njoj preporucili..??

ja sam joj preporucio gti, al joj se ne svidja sto je 2 vrata, a rijetkost je naci s 4 vrata... ;)

pa eto ako ima neki TDI fan neka pomogne... :zivio :zivio :zivio

Dizne su bosch i ne rikavaju kao simens koje su na pasatu.

Pa nisam cuo bas za neke greske koje nisu neoubicajene za petice. sve standardno. :palci

koliko ja znam prva verzija motora 2.0 tdi pumpa dizne imala je problem i s pumpom ulja inače ja sam s takvim istim motorom u dvije i po

god. napravio cca 60 tkm i nisam imao nikakvih problema.

Frend imao problema sa kvačilom i pumpom goriva.

Auto ima nekih cca 170 tkm, prvi vlasnik,

Auto kupljen novi u salonu. Još uvijek ga servisira u

ovlaštenom servisu.

Dizne su bosch i ne rikavaju kao simens koje su na pasatu.

to ti mislis ,bosch isto krepavaju sad se continetalove stavljaju

to ti mislis ,bosch isto krepavaju sad se continetalove stavljaju

Barem ne rikavaju cesto kao u pasatu,bar se nadam. :D

Glava motora je najveći problem, za diznu nisam nikad čuo na 2.0 da je nekom na golfu krepala, zamašnjaci ne valjaju, turbina manje-više (nije samo problem kod tog motora)... 2007. su većinom riješene boljke glave, dalje isti problemi

ja bi na 5-ici za jedinu manu navel mjenjač, tak rado prozuje da to ni normalno.....

ovo drugo je sve ok ak se auto normalno održava

na 170 ks motor bmr krepavaju dize a na 140 bkd nisam nikad vidio da je krepala diza, na passatu rikavaju uljne pumpe a golf ima klasićnu uljnu pumpu

na 170 ks motor bmr krepavaju dize a na 140 bkd nisam nikad vidio da je krepala diza, na passatu rikavaju uljne pumpe a golf ima klasićnu uljnu pumpu

Istina, u mene je u rođaka na seatu leonu fr 170 ks imao sa diznama probleme prije godinu-dvije ja mislim, i to ih je dobro platio koliko se sjećam bilia je neka cifra oko 500 eura po dizni ili za set dizni nisam siguran, to je plaćao gore u Zg pošto živi tamo, znam da je auto uzimao u Zubaka, valjda ga je i tamo i pravio

0