0
GogiR32

mk1 tabla

Recommended Posts

Dakle.. kako pise u naslovu... koja tabla pase u Golf 1... osim njegove original...

Vidio sam da je neki lik ugurao od BMW kockice .... ili ako stane od G3 unutra?...

Ima ko iskustva?

g2,g3, corrado....sve sam ih vidjao u kecu

ali banirat su te ako de-stockiras trophya :P;)

Ma znam.. neke gluposti mi padaju napamet... pusti sta pricam... znas da u svakom projektu... imas 100000 misli... i 1000000 x 2 ideja :D

Brijem da cu ovu sadasnju samo presvuc eko - ko??om :D

Ma znam.. neke gluposti mi padaju napamet... pusti sta pricam... znas da u svakom projektu... imas 100000 misli... i 1000000 x 2 ideja :D

Brijem da cu ovu sadasnju samo presvuc eko - ko??om :D

To je po meni najbolji izbor, da ju fino presvuces i bog :palacg

Pa sve se da slo??iti, no jedinica je u??a od dvice, trice....., pa treba sve dobro upasat, evo ja sam stavio sebi od corrada, obrati pa??nju kako je su??ena da se vrata daju zatvorit!

tablacoradoya4.th.png

armatura je slična kao u G3,da ne otvaram novi topic,jel pa??e u G2 armatura iz G3 bez nekih većih zahvata

?

:da DA :da Pa??e jer je sve slično i to jako, pa ti pa??e i kompletna ventilacija, ja bi ti predlo??io da stavi?? sve od trice, jer nema?? u tom slučaju probleme sa sajlama od ventilacije, mada se i to sredi!

tako sam i mislio sve staviti od trice kompletnu armaturu

Znaci velite u jedinicu metnut armaturu od 3-ce?

I jel zna ko kakvi bi se retrovizori mogli stavit umjesto ovih na jedinici, neki veci, ovi su mi premali.

ali banirat su te ako de-stockiras trophya :P;)

sla??em se, sad bi ti razje.. keca. jedinica mora bit malo sirova

sla??em se, sad bi ti razje.. keca. jedinica mora bit malo sirova

Ja se ne slazem, jedinica je zasluzila da postane nesto vise od narodnih kola :) (volkswagen bi to trebal znaciti kolko sam ja upucen :) )

Znaci velite u jedinicu metnut armaturu od 3-ce?

I jel zna ko kakvi bi se retrovizori mogli stavit umjesto ovih na jedinici, neki veci, ovi su mi premali.

Pasu ti od golfa 2 u saraf ja sam imao na svojoj one sto se ne podesavaju iznutra iz kabine nego obicne :da

0