*Doktor 0 Posted December 7, 2012 Pozdrav ekipa,mene zanima jedan autek pa bi htjeo čut vaša mišljenja o njemu.. Radi se o modelu 2003.god tdi 101ks koji ima 6 brizina i 4 motion.Od opreme ima više manje uglavnom sve.Meni je sad čudno da ima 101 pumpa dizna sa 6 gang mjenjačem jel znam da su oni tek od 115ks pa nadalje a još k tome ima 4 motion...Jel bude dosta tromiji sa tim pogonom,više trošio jel uglavnom ne mogu skužit na kojem pricipu radi uljučuje se kao po potrebi,al kad je to po potrebi.Kad registrira proklizivanje kotača?Na što moram obratit pažnju prilikom kupnje takvog auta(mislim od mehanike)... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 7, 2012 moguce da je islo sa 4motion 6 brzina ali nevjerujem cisto cak 90% sam siguran da nije 101 ks postojao sa 6 brzina ni u 4 motion Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 7, 2012 jel to ovo???? http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.9...n-oglas-6249641 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 7, 2012 to su ti od austrijske poste golfovi Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted December 7, 2012 (edited) Pravi yellow cab Još nisam vidio žutog golfa, baš mi liči na neki službeni auto od pošte ili tako nešto I čudno zvuči sve to, tdi 101 4motion 6 brzina, di to ima.... Edited December 7, 2012 by dean Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 7, 2012 to su od austrijske, prije 2 godine su bili na izvoz + 300 tisuca i to u losim stanjima krame na kvadrat,bas ono gledao i govorio da nisu za nista osim za otpad u dijelove(za austrija standard tehnicki) Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 7, 2012 Od opreme ima više manje uglavnom sve. da ako pod opremu računaš volan,mjenjač i kotače... http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.9...n-oglas-6249641 :mellow: sjedala uopće nisu pripadajuća uz boju interijera,izlizana koža na volanu i oguljen znak na 180 000km!? taj auto ne vrijedi preko 2500€ !!! Share this post Link to post Share on other sites
*Doktor 0 Posted December 7, 2012 To je krama jebote onda Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 7, 2012 neznam sta si ocekivao? za te pare 2001 se kupuje onako dobra servisirana mada gledam, nema dobre Share this post Link to post Share on other sites
Gođo 0 Posted December 8, 2012 svaki golf IV tdi 100ks sa 4motionom je dolazio sa 6 brzinskim mjenjacem Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 8, 2012 ovaj auto gore je socijala teška,za njegovu prošlost ni bog nezna,a dijelovi na njemu,sjedala,zadnje lampe,ta boja na tom godištu,volan... Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted December 8, 2012 boja je toliko dobra da je auto trebo bit u boji lajsni a ne lajsne u boji auta Share this post Link to post Share on other sites
sapko 0 Posted December 8, 2012 neznam sta si ocekivao? za te pare 2001 se kupuje onako dobra servisirana mada gledam, nema dobre Ima, ima dobrih samo nitko neće platit dobar auto jer svi kažu "puno tražiš ima u oglasniku za 5, e pa eto im ti za 5 t eura" pozz Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 8, 2012 a to je klasika...radi 500 eur manje ce ljudi kkupit tog gore jer je 4motion koji dal uopce i radi se ne zna nego nekog godinu dvije stariji ali uredniji Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 8, 2012 boja je toliko dobra da je auto trebo bit u boji lajsni a ne lajsne u boji auta cudi me da nisu olakirane jer je lakiran komplet Share this post Link to post Share on other sites
motik 0 Posted January 13, 2013 Taj auto prodaje limar u blizini zeline. jos pocetkom jeseni sam vidio taj auto i bio je dosta los lim kolko sam uspio viditi s ceste i tek kasnije se pojavio na oglasniku Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted January 14, 2013 to s kilometar vidis da je krama auto a tek popis dodatne opreme kaj je napisao, sve sto u seriji dolazi. tko si to kupi taj ce se usreciti... nebi dao 500e za taj auto. Share this post Link to post Share on other sites
AAA-VŽ 0 Posted January 14, 2013 Ja bi uvijek radije kupil auto od pošte nego od nekog dedeka ili tzv. prvog vlasnika z jakuševca. Boja je ruzna al jbg,mozda je auto dobro slozen ko zna... Ne branim nikog,nit znam auto a ni vlasnika ali bi volio vas koji tak precizno ocijenite auto na temelju slike bas bi volio vidjet kaj vi vozite i di ste vi kupili auto.... Share this post Link to post Share on other sites