1 1
fokusicar

Sedox Performance chip tuning, novogodišnja ponuda

Recommended Posts

Odobrena je akcija sa dodatnim popustima na chip tuning i eco tuning tako da mogu napraviti stvarno dobre cijene za forumaše. :)

Akcija traje već neko vrijeme ali sam ju konj zaboravio oglasiti...

Zmisa, da se ne brineš tebi sam već bio složio tu cijenu! :D

Eto, upite šaljite na PM ili croatia@sedox.com pa složim kombinaciju! ;)

L.P!

sedoxperformance-gradien.png

Neke novosti... mogučnost mapiranja VAG 1.2 TSI, 1.6TDI

MAZDA skoro svi noviji diesel motori

SUBARU diesel 2.0d 110kW

CHEVROLET i OPEL 2.0CDTI/VCDI i 2.2CDTI/VCDI

SSANGYONG KORANDO 2.0 e-XDI

Također, mogučnosti deaktivacije DPF-a i EGR-a

dignuta je privremena stranica, dok se ne složi baza za kompletnu stranicu sa konfiguratorom itd.

Sedox Croatia

LP!

Edited by fokusicar

free bump za frendiča

Apsolutna preporuka za vaše vozilo :)

vrhunski remap i odlicna podrška zagarantirani

Koja je cijena za 2008. 1.9TDI 105KS

Sad sam ti mail poslao, al nisam po imenu znao da si ti :) pa sam pisao Vi i all that... :D

Edited by fokusicar

posto kontam poc do laste u zg da mi napravi komplet auspuh,mislio sam jednim udarcem dvije muhe,pa ga gore i chipat.

ali koliko sam vidio na SEDOX stranicu,dobitak za konkretno moje auto mi se cini mal u pogledu okretnog momenta dok je dobitak na snazi vise manje isti kao kod svih drugih tunera.

naime stock Audi 1.9 tdi 110 ks i 235 Nm sa Sedox mapom ide na 140 ks i 272 Nm

Dok ostale firme deklariraju vise,a to se krece od 290 do 305 Nm

posto kontam poc do laste u zg da mi napravi komplet auspuh,mislio sam jednim udarcem dvije muhe,pa ga gore i chipat.

ali koliko sam vidio na SEDOX stranicu,dobitak za konkretno moje auto mi se cini mal u pogledu okretnog momenta dok je dobitak na snazi vise manje isti kao kod svih drugih tunera.

naime stock Audi 1.9 tdi 110 ks i 235 Nm sa Sedox mapom ide na 140 ks i 272 Nm

Dok ostale firme deklariraju vise,a to se krece od 290 do 305 Nm

Može se složiti i jači okretni moment, ali je maksimom oko 70-75Nm s time da se onda pokazuju problemi sa kvačilom. Zato je optimum Sedoxa napravljen tako da nema tog naglog oslobađanja snage koji opterečuje komponente prijenosa. Ide na 290 Nm, a ne na 272Nm, ne znam gdje si to vidio...

Može se složiti i jači okretni moment, ali je maksimom oko 70-75Nm s time da se onda pokazuju problemi sa kvačilom. Zato je optimum Sedoxa napravljen tako da nema tog naglog oslobađanja snage koji opterečuje komponente prijenosa. Ide na 290 Nm, a ne na 272Nm, ne znam gdje si to vidio...

znam znam,u sve sam upucen.

evo kolega,pise da ide na 272 Nm

http://www.sedox-performance.com/database/...0Hp+235Nm/1108/

edit:biram VW,mk4 sa istim motorim izbacuje 140 ks i 290 Nm....mora bit da je neka greska onda na stranici

Edited by S-line

da,vidio sam.Neka je greska u pitanju.

posalji ako ti nije bed mi na mail suzuki100@net.hr cijenu za moje auto(Audi A3 1.9 tdi,2001 god,110 ks)

i dokad traje akcija jer sam do zicaBo zauzet poslom i nikako ne mogu do Zg-a

Oces bit ljubazan i poslat mi cijenu za 1.6 Tdi 90ks :)

Oces bit ljubazan i poslat mi cijenu za 1.6 Tdi 90ks :)

Poslano! :)

da,vidio sam.Neka je greska u pitanju.

posalji ako ti nije bed mi na mail suzuki100@net.hr cijenu za moje auto(Audi A3 1.9 tdi,2001 god,110 ks)

i dokad traje akcija jer sam do zicaBo zauzet poslom i nikako ne mogu do Zg-a

I poslano!

LP

Zanima me remap za dsg. Koje imate i cijena? Golf 6 gti 2009

Pozdrav, daj molim te pošalji meni na PM cijenu i dobitak na snazi za Golf 3 2.0 16v ABF ako imaš.

Edited by Roberto

Pozdrav, daj molim te pošalji meni na PM cijenu i dobitak na snazi za Golf 3 2.0 16v ABF ako imaš.

Poslano

Mozete li mi objasnit ovaj sedox tuning ? U cemu je razlika od npr. Onoga sto Citius ugradjuje... Brzinski sam googlao pa vidim da je sedox poznat u inozemstvu...

I ako moze informacija za chipanje 1.9tdi 105hp...

Hvala

Edited by WislyWisly

Mozete li mi objasnit ovaj sedox tuning ? U cemu je razlika od npr. Citiusa... Brzinski sam googlao pa vidim da je sedox poznat u inozemstvu...to je marka softvera koji ce mi ubacit u auto ?

I ako moze informacija za chipanje 1.9tdi 105hp...

Hvala

Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje tj. ne želim jer ne želim komentirati druge u tom poslu...to je recimo nekakav business bonton.

Ono što mogu napisati je da se svaki automobil isčitava, šalje se originalna mapa gore i slaže se mapa za tu verziju softwarea, za taj auto... ne kopira se koja god mapa od tog istog motora jer to nije onda savršeno. Mape ne radim ja nego ih rade inžinjeri iz Sedoxa, ja nisam dovoljno stručan za to...meni je bitno da ja nudim soluciju, kvalitetu i sigurnost... i naravno da ja mogu mirno spavati :)

Nećemo ići u nekakve maksimume ako smatramo da to taj automobil ne može sa sigurnosti podnijeti, također ako primjetimo da automobil ima puno km ili upitno kvačilo, također ćemo ponuditi slabiju, manje agresivnu verziju itd. Nadam se da smatrate da je to pošteno jer nije samo interes u pitanju tj. uvaliti nekome neku mapu unutra i to je to..treba razmišljati za budučnost.

Eto, to bi bio moj odgovor i nema veze i ne dotiće se nikoga drugoga iz tog posla na ovim prostorima.

Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje tj. ne želim jer ne želim komentirati druge u tom poslu...to je recimo nekakav business bonton.

Ono što mogu napisati je da se svaki automobil isčitava, šalje se originalna mapa gore i slaže se mapa za tu verziju softwarea, za taj auto... ne kopira se koja god mapa od tog istog motora jer to nije onda savršeno. Mape ne radim ja nego ih rade inžinjeri iz Sedoxa, ja nisam dovoljno stručan za to...meni je bitno da ja nudim soluciju, kvalitetu i sigurnost... i naravno da ja mogu mirno spavati :)

Nećemo ići u nekakve maksimume ako smatramo da to taj automobil ne može sa sigurnosti podnijeti, također ako primjetimo da automobil ima puno km ili upitno kvačilo, također ćemo ponuditi slabiju, manje agresivnu verziju itd. Nadam se da smatrate da je to pošteno jer nije samo interes u pitanju tj. uvaliti nekome neku mapu unutra i to je to..treba razmišljati za budučnost.

Eto, to bi bio moj odgovor i nema veze i ne dotiće se nikoga drugoga iz tog posla na ovim prostorima.

Ako je tako individualan softver za svako auto kako kazete pretpostavljam da je i puno skuplje od citiusa... Molio bih vas ponudu na pm ;)

imate li distributer u dalmaciji ?

Hvala

Pozdrav ovako zanimao bi me stage 2 za 1.8 T aeb audi a4 trenutno imam stage 1 od jednog drugog mapera ....

1 1