fokusicar 0 Posted December 12, 2012 Odobrena je akcija sa dodatnim popustima na chip tuning i eco tuning tako da mogu napraviti stvarno dobre cijene za forumaše. Akcija traje već neko vrijeme ali sam ju konj zaboravio oglasiti... Zmisa, da se ne brineš tebi sam već bio složio tu cijenu! Eto, upite šaljite na PM ili croatia@sedox.com pa složim kombinaciju! L.P! Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 (edited) Neke novosti... mogučnost mapiranja VAG 1.2 TSI, 1.6TDI MAZDA skoro svi noviji diesel motori SUBARU diesel 2.0d 110kW CHEVROLET i OPEL 2.0CDTI/VCDI i 2.2CDTI/VCDI SSANGYONG KORANDO 2.0 e-XDI Također, mogučnosti deaktivacije DPF-a i EGR-a dignuta je privremena stranica, dok se ne složi baza za kompletnu stranicu sa konfiguratorom itd. Sedox Croatia LP! Edited December 12, 2012 by fokusicar Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 12, 2012 free bump za frendiča Apsolutna preporuka za vaše vozilo vrhunski remap i odlicna podrška zagarantirani Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 12, 2012 Koja je cijena za 2008. 1.9TDI 105KS Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 (edited) Koja je cijena za 2008. 1.9TDI 105KS Sad sam ti mail poslao, al nisam po imenu znao da si ti pa sam pisao Vi i all that... Edited December 12, 2012 by fokusicar Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted December 12, 2012 hvala hvala:-) hehehe sve preporuke idu za sedox Share this post Link to post Share on other sites
S-line 0 Posted December 12, 2012 posto kontam poc do laste u zg da mi napravi komplet auspuh,mislio sam jednim udarcem dvije muhe,pa ga gore i chipat. ali koliko sam vidio na SEDOX stranicu,dobitak za konkretno moje auto mi se cini mal u pogledu okretnog momenta dok je dobitak na snazi vise manje isti kao kod svih drugih tunera. naime stock Audi 1.9 tdi 110 ks i 235 Nm sa Sedox mapom ide na 140 ks i 272 Nm Dok ostale firme deklariraju vise,a to se krece od 290 do 305 Nm Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 posto kontam poc do laste u zg da mi napravi komplet auspuh,mislio sam jednim udarcem dvije muhe,pa ga gore i chipat. ali koliko sam vidio na SEDOX stranicu,dobitak za konkretno moje auto mi se cini mal u pogledu okretnog momenta dok je dobitak na snazi vise manje isti kao kod svih drugih tunera. naime stock Audi 1.9 tdi 110 ks i 235 Nm sa Sedox mapom ide na 140 ks i 272 Nm Dok ostale firme deklariraju vise,a to se krece od 290 do 305 Nm Može se složiti i jači okretni moment, ali je maksimom oko 70-75Nm s time da se onda pokazuju problemi sa kvačilom. Zato je optimum Sedoxa napravljen tako da nema tog naglog oslobađanja snage koji opterečuje komponente prijenosa. Ide na 290 Nm, a ne na 272Nm, ne znam gdje si to vidio... Share this post Link to post Share on other sites
S-line 0 Posted December 12, 2012 (edited) Može se složiti i jači okretni moment, ali je maksimom oko 70-75Nm s time da se onda pokazuju problemi sa kvačilom. Zato je optimum Sedoxa napravljen tako da nema tog naglog oslobađanja snage koji opterečuje komponente prijenosa. Ide na 290 Nm, a ne na 272Nm, ne znam gdje si to vidio... znam znam,u sve sam upucen. evo kolega,pise da ide na 272 Nm http://www.sedox-performance.com/database/...0Hp+235Nm/1108/ edit:biram VW,mk4 sa istim motorim izbacuje 140 ks i 290 Nm....mora bit da je neka greska onda na stranici Edited December 12, 2012 by S-line Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 znam znam,u sve sam upucen. evo kolega,pise da ide na 272 Nm http://www.sedox-performance.com/database/...0Hp+235Nm/1108/ MA to je greška u konfiguratoru... odi na Golf IV, Seat Leon, Toledo Octavia itd vidjet ćeš da je 290... JAvit ću im da isprave grešku Share this post Link to post Share on other sites
S-line 0 Posted December 12, 2012 da,vidio sam.Neka je greska u pitanju. posalji ako ti nije bed mi na mail suzuki100@net.hr cijenu za moje auto(Audi A3 1.9 tdi,2001 god,110 ks) i dokad traje akcija jer sam do zicaBo zauzet poslom i nikako ne mogu do Zg-a Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted December 12, 2012 Oces bit ljubazan i poslat mi cijenu za 1.6 Tdi 90ks Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 Oces bit ljubazan i poslat mi cijenu za 1.6 Tdi 90ks Poslano! Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 12, 2012 da,vidio sam.Neka je greska u pitanju. posalji ako ti nije bed mi na mail suzuki100@net.hr cijenu za moje auto(Audi A3 1.9 tdi,2001 god,110 ks) i dokad traje akcija jer sam do zicaBo zauzet poslom i nikako ne mogu do Zg-a I poslano! LP Share this post Link to post Share on other sites
Kera 0 Posted December 12, 2012 Zanima me remap za dsg. Koje imate i cijena? Golf 6 gti 2009 Share this post Link to post Share on other sites
VW Jarun 1 Posted December 12, 2012 Moze meni cijena vw golf 5 1.9 tdi 105ks Share this post Link to post Share on other sites
domagoje 0 Posted December 12, 2012 (edited) Moze meni za G4 1.9 tdi, 101hp, 2001.g, hvala Edited December 12, 2012 by domagoje Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted December 12, 2012 Kud i svi, tu i mali mujo Passat 2.0 TDI PD, 140KS na Stage 2. Thx Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 13, 2012 Svi imate PM-ove. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted December 13, 2012 (edited) Pozdrav, daj molim te pošalji meni na PM cijenu i dobitak na snazi za Golf 3 2.0 16v ABF ako imaš. Edited December 13, 2012 by Roberto Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 13, 2012 Pozdrav, daj molim te pošalji meni na PM cijenu i dobitak na snazi za Golf 3 2.0 16v ABF ako imaš. Poslano Share this post Link to post Share on other sites
WislyWisly 0 Posted December 13, 2012 (edited) Mozete li mi objasnit ovaj sedox tuning ? U cemu je razlika od npr. Onoga sto Citius ugradjuje... Brzinski sam googlao pa vidim da je sedox poznat u inozemstvu... I ako moze informacija za chipanje 1.9tdi 105hp... Hvala Edited December 13, 2012 by WislyWisly Share this post Link to post Share on other sites
fokusicar 0 Posted December 13, 2012 Mozete li mi objasnit ovaj sedox tuning ? U cemu je razlika od npr. Citiusa... Brzinski sam googlao pa vidim da je sedox poznat u inozemstvu...to je marka softvera koji ce mi ubacit u auto ? I ako moze informacija za chipanje 1.9tdi 105hp... Hvala Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje tj. ne želim jer ne želim komentirati druge u tom poslu...to je recimo nekakav business bonton. Ono što mogu napisati je da se svaki automobil isčitava, šalje se originalna mapa gore i slaže se mapa za tu verziju softwarea, za taj auto... ne kopira se koja god mapa od tog istog motora jer to nije onda savršeno. Mape ne radim ja nego ih rade inžinjeri iz Sedoxa, ja nisam dovoljno stručan za to...meni je bitno da ja nudim soluciju, kvalitetu i sigurnost... i naravno da ja mogu mirno spavati Nećemo ići u nekakve maksimume ako smatramo da to taj automobil ne može sa sigurnosti podnijeti, također ako primjetimo da automobil ima puno km ili upitno kvačilo, također ćemo ponuditi slabiju, manje agresivnu verziju itd. Nadam se da smatrate da je to pošteno jer nije samo interes u pitanju tj. uvaliti nekome neku mapu unutra i to je to..treba razmišljati za budučnost. Eto, to bi bio moj odgovor i nema veze i ne dotiće se nikoga drugoga iz tog posla na ovim prostorima. Share this post Link to post Share on other sites
WislyWisly 0 Posted December 13, 2012 Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje tj. ne želim jer ne želim komentirati druge u tom poslu...to je recimo nekakav business bonton. Ono što mogu napisati je da se svaki automobil isčitava, šalje se originalna mapa gore i slaže se mapa za tu verziju softwarea, za taj auto... ne kopira se koja god mapa od tog istog motora jer to nije onda savršeno. Mape ne radim ja nego ih rade inžinjeri iz Sedoxa, ja nisam dovoljno stručan za to...meni je bitno da ja nudim soluciju, kvalitetu i sigurnost... i naravno da ja mogu mirno spavati Nećemo ići u nekakve maksimume ako smatramo da to taj automobil ne može sa sigurnosti podnijeti, također ako primjetimo da automobil ima puno km ili upitno kvačilo, također ćemo ponuditi slabiju, manje agresivnu verziju itd. Nadam se da smatrate da je to pošteno jer nije samo interes u pitanju tj. uvaliti nekome neku mapu unutra i to je to..treba razmišljati za budučnost. Eto, to bi bio moj odgovor i nema veze i ne dotiće se nikoga drugoga iz tog posla na ovim prostorima. Ako je tako individualan softver za svako auto kako kazete pretpostavljam da je i puno skuplje od citiusa... Molio bih vas ponudu na pm imate li distributer u dalmaciji ? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted December 13, 2012 Pozdrav ovako zanimao bi me stage 2 za 1.8 T aeb audi a4 trenutno imam stage 1 od jednog drugog mapera .... Share this post Link to post Share on other sites