TheFog 2 Posted December 17, 2012 Na božićnom partyu protekle subote, VW Club Croatia je predstavio kalendar za 2013. godinu. Kao i prošle godine, radi se o 13- listnom kalendaru formata A3+, sa motivima koji su obilježili 2012. godinu (WeYouYou auti mjeseca, te probrani detalji sa 10. VW Tuning Showa i 31. Wörthersee GTI Treffen). Kalendar je tiskan u ograničenoj količini, te se može dobiti putem našeg web shopa po cijeni od 50 Kn uz osobno preuzimanje u Karlovcu i Zagrebu ili slanje poštom o vašem trošku. Kalndar možete naručiti -> ovdje Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted December 17, 2012 Jedan meni u subotu sam zaboravio kupit si, prevarilo me piće hehe jel moram narucit preko stranice ? ili da u zg samo pokupim i platim Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted December 29, 2012 evo stigao kalendar prekjučer - odličan skroz Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 2 Posted December 29, 2012 Hvala, Juki! Inače, kalendar je tiskan u ograničenoj količini, ostalo nam je još cca 5 komada i nakon toga više neće biti dostupni. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 4 Posted December 29, 2012 ja sam svoj rezervirao i dobio neki dan. hvala Miro Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted December 29, 2012 Da se i ja zahvalim na kalendaru koji će krasiti moj kutak sljedećih godinu dana Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 29, 2012 stigli kalendari i dvd, hvala miro Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 29, 2012 Stigo kalendar! Hvala Fog Share this post Link to post Share on other sites
crohunter 0 Posted May 30, 2013 Da li mi netko može reći di su se kalendari tiskali? Ja bi trebao neke radit pa tražim. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 2 Posted May 30, 2013 saljem ti kontakt na pm Share this post Link to post Share on other sites