zoki mk1 0 Posted December 23, 2012 znam da ima puno tema o gewindama, al su uglavnom o low budgetima. mene sad zanimaju ove nesto bolje. naime, stric kupuje gewinde za audi a4 b8, moraju biti kvalitetne i do nekih navedenih cijena, preko ne bi isao. bitno je da su dosta udobne, jer to je obiteljski auto, mali klinci su. sad, ne zna sto bi od ovih: 1.H&R - oko 8500 kn 2. Eibach – oko 7000 kn 3. Lowtec H9.3 – oko 7000 kn 4. KW V1 - oko 6500 i V1 inox line oko 8500 kn 5. AP APX – oko 7500 kn Svi savjeti i iskustva su dobrodosli. Share this post Link to post Share on other sites
tomek2203 0 Posted December 23, 2012 Moje mišljenje KW. Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 23, 2012 ja bi eibach "ubo" Share this post Link to post Share on other sites
GTi_G60 0 Posted December 23, 2012 eibach radi udobnosti, H&R je najlipsa za "normalniju" voznju... lowtec i KW V1 nebi dao trecinu novaca od tih koliko se cijene Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted December 23, 2012 lowtec ni za zivu glavu osobno iskustvo... AP Share this post Link to post Share on other sites
zoki mk1 0 Posted December 25, 2012 od ap-a nazalost nista. ostaju v1, eibach i h&r. sad preporuka ? Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 25, 2012 ajbah i neće fulat Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 0 Posted December 25, 2012 Ako hoce udobnost, onda neka vidi da li neke idu sa progresivnim oprugama Share this post Link to post Share on other sites
Uvo 0 Posted December 25, 2012 Nisan kompetentan za usporedbu, ali ja iman Eibach PSS gewinde i jako su "udobne" Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted December 25, 2012 zbog cega ap ispada? ap je isti drek kao i kw samo drugo pakiranje.... moja preporuka je APx samo je soma eura prenabrijana cijena. btw Sretan Bozic! Share this post Link to post Share on other sites
zoki mk1 0 Posted December 25, 2012 apx se i mislio uzimati, ali nema ga u ponudi kod gabreka. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted December 26, 2012 Vozio B7 na KW1 i to je miina mada pro street S Eibach je po meni best buy Share this post Link to post Share on other sites
zoki mk1 0 Posted December 26, 2012 hm. citali smo na audizine-u da na b8 v1 i v3 imaju problema. zadnje gewinde doslovno propadaju. prekratka je opruga. na max visini je skroz spusten. pa su stavljali kw-ove adaptere od 3 cm na opruge i onda je bilo ok. a na b7 v1 hvale na sve strane. cini mi se da ce ipak uzeti eibach, a i jeftiniji je skoro tisucu i pol kn od kw-a. Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted December 26, 2012 AP 4100kn preko mene Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 26, 2012 eibach ili kw za udobnost ,NE Postoji udobnija gewinda Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted January 3, 2013 Da iskoristim temu... Jel ima netko H&R gewinde? Dojmovi? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 3, 2013 KW1 je pretvrda, imao ih prijatelji i bile su katastrofa tvrde Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 3, 2013 KW1 je pretvrda, imao ih prijatelji i bile su katastrofa tvrde Kada je to bilo? Jer ti sad iste uloške tj. AL-KO sport imaju; KW var 1 Weitec Fun Tech AP Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted January 3, 2013 KW1 je pretvrda, imao ih prijatelji i bile su katastrofa tvrde Kolega marko ima na kecu KW auto skakuce kao lud...osobno nikad nebih dao novce koje je on dao za njih. KW me tu bas razocarao. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 1, 2013 Zašto je Lowtec HiLow 9.1 gewinda toliko loša? Može nekakav konkretan razlog? Gledam uzeti za tricu nešto do 3000kn max da budu što je moguće udobnije, koliko je moguće pa mi je odabir pao između ove dvije: - Lowtec HiLow 9.1 - AP GF80-004 Prve imaju podešavanje tvrdoće što mi je velika prednost no evo koliko čitam nisu baš pouzdane dok ove druge AP odlikuju se odličnom kvalitetom ali opet nemaju to podešavanje tvrdoće a ne znam koliko su "tvrde" ili nisu. Uglavnom auto će se voziti svakodnevno često i na duže relacije pa mi je bitna udobnost koliko je to moguće Share this post Link to post Share on other sites