Teskera 0 Posted January 2, 2013 Dakle problem s vozilom trica 1.6i S autom je sve u redu dok vozi ali kada odstoji 15-20 sati bez paljenja nebi ga upalio nikako. Vrti ali nece se javit,tek nakon 10tak min upali (ako ima toliko struje). Kada upali sve 5, moze se odmah ugasit i odmah ce upalit jel imao tko slican problem? Nije bitno dali stoji u garazi ili vani,uvijek isto nakon 15-20 sati Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 2, 2013 Kad nepali nema iskre il nema benge? Kad upali jel odmah radi ok il se muči? Share this post Link to post Share on other sites
Teskera 0 Posted January 2, 2013 Kad nepali nema iskre il nema benge? Kad upali jel odmah radi ok il se muči? ma radi kao sat kad upali,prima gas i sve 5 Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 16, 2013 ma radi kao sat kad upali,prima gas i sve 5 Imao sam isti problem i izluđiva tri mjeseca, kad neće spojim na komp kaže da je imobilizator, a ustvari bio relej pumpe goriva. Njega zamjenio i evo miran već godinu dana. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 16, 2013 Meni zvuči kao da pumpa ne može stvorit pritisak..odnosno kroz vrijeme ga gubi..neznam koliko to veze ima s relejem.. Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 16, 2013 Meni zvuči kao da pumpa ne može stvorit pritisak..odnosno kroz vrijeme ga gubi..neznam koliko to veze ima s relejem.. može bit da, ali velim samo što je bilo meni, pumpu dira nisam i svega se riješio zamjenom releja Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted January 16, 2013 probaj relej pumpe i probaj paliti sa stisnutim full gasom i vidi hoće bolje/prije upaliti možda ti preljeva benzin pa nemože ''progutati'' provjeri kapu i rotor, možda te vlaga muči Share this post Link to post Share on other sites