0
Danaj9

Lokva necega ispod lijevog kotaca

Recommended Posts

Poštovanje..jucer sam postao vlasnik trojke 1.9d..

Autic super, ocuvan ovo-ono..danas ujutro dolazim do njega i lokva ispod lijevog kotaca, svježa..e sad..probam s prstima i nije masno i bez mirisa je..pa sad razmisljam..auto je stajo liku tjedan dana, bio je sav zaleđen, a ja sam ga odfuro cca 20tak km do doma jucer..jel moguce da se samo otopio prek noci led i tam se iscjedila voda ili je nekaj ozbiljnije..?

Glupost je kaj nisam jucer ni gledo kolko ima vode u posudi jel sam ga navecer dofuro doma pa nemam pojma jel antismrz procurio od nekam il je nekaj trece..

Ste imali slicna iskustva..?

Poštovanje..jucer sam postao vlasnik trojke 1.9d..

Autic super, ocuvan ovo-ono..danas ujutro dolazim do njega i lokva ispod lijevog kotaca, svježa..e sad..probam s prstima i nije masno i bez mirisa je..pa sad razmisljam..auto je stajo liku tjedan dana, bio je sav zaleđen, a ja sam ga odfuro cca 20tak km do doma jucer..jel moguce da se samo otopio prek noci led i tam se iscjedila voda ili je nekaj ozbiljnije..?

Glupost je kaj nisam jucer ni gledo kolko ima vode u posudi jel sam ga navecer dofuro doma pa nemam pojma jel antismrz procurio od nekam il je nekaj trece..

Ste imali slicna iskustva..?

i meni je to bilo na duji. Nezz šta je

s tim da nebi smjelo nikaj curit jel je golf od prvog vlasnika i lik se fakat brinuo za njega, dobio sam sve racune kad je kaj mjenjo od prvog dana kad ga je kupio..zato mi je malo blesavo vjerovat da negdje nekaj curi..

Sjedni lijepo u auto, provozaj se 10tak kilometara i vidit ces hoce li se sto dogadjat, hoce li se upalit neka lampica ili ces osjetit da drugacije radi..

Osobno mislim da nije nista, da je voda odnekle curila i to je to.. Ja sam prije nekih 10-tak godina, kad sam poceo radit za jednu turisticku agenciju i zaduzio tada novog Passata, digao frku da mi nes curi ispod auta (bio je 5.mj) i da trese kad naglo zakocim.. kad ono dva "problema" - klima i ABS..hahahah :lol::D u to vrijeme pojma nisam imo sta je sto..imo sa 19.god i to mi je bio prvi auto sa klimom i ABS-om... Ovi malo iskusniji soferi u firmi mi se smijali cijelo ljeto..

Guest dyskolia

moze biti i stakloper također, on je iznad lijevog kotaca, treba provjerit.

Trebao si detaljnije pogledat od kud kreću tragovi curenja (ako je curilo iz tricice) dok je bilo svježe.

ma obicna voda, kao da se zavukla u most i kad stanes pod malim nagibom iscuri, ja sam gledao kod sebe njusio i nista nije tako da mislim da nema razlga za brigu

0