kreza 0 Posted May 28, 2007 ej ljudi uzea sam repliku felgi od rs4 18" sad me zanima dali mogu svoje ??arafe koji su mi dosad bili na alu felgama 16"(orginal vw) iskoristit za nove felge. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 28, 2007 Mo??e??, ali mislim da ti nije dobro rje??enje. Jer su na original felgama KUGEL ??arafi a na aftermarket felgama su obično KONUS ??arafi. Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted May 28, 2007 Mo??e??, ali mislim da ti nije dobro rje??enje. Jer su na original felgama KUGEL ??arafi a na aftermarket felgama su obično KONUS ??arafi. do kakvog problema mo??e doć ako ostavim orđiđi? koliko dođu ti konus ??arafi (+4 sigurnosna)? Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted May 28, 2007 (edited) Ja mislim da su kugel ??arafi i na tim replikama, ali to ti je lako provjeriti...pogledaj samo dosjed rupa na tim felgama, i ako je lagano zaobljen, a ne ravan onda pa??e. Edited May 28, 2007 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites