limp19 6 Posted January 9, 2013 desava mi se da mi kao pucketaju opruge ili zvuk kad auspuh udara, nesto sa zadnjeg dijela auta... problem je sto se ne cuje stalno, nego samo kad je hladno i kada usporavam ili krecem pri malim brzinama... Jos jednom kazem nije stalno, isao kod majstora par puta ljuljali auto i sve ali ne cuje se nista... ima li ko ideju sta bi moglo biti golf 5 je u pitanju... hvala Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted January 10, 2013 desava mi se da mi kao pucketaju opruge ili zvuk kad auspuh udara, nesto sa zadnjeg dijela auta... problem je sto se ne cuje stalno, nego samo kad je hladno i kada usporavam ili krecem pri malim brzinama... Jos jednom kazem nije stalno, isao kod majstora par puta ljuljali auto i sve ali ne cuje se nista... ima li ko ideju sta bi moglo biti golf 5 je u pitanju... hvala meni se isto to desava amortizer mi je riknul. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 10, 2013 meni se isto to desava amortizer mi je riknul. a kako mozes provjeriti jel to 100%? posto smo dizali na dizalicu i nema lufta nigdje... Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted January 10, 2013 a kako mozes provjeriti jel to 100%? posto smo dizali na dizalicu i nema lufta nigdje... moj isto nema lufta ni nista tek kad krenes da autom onda pocne nabijat ak ti moze ko posudit amortizer pa da probas promjenit. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 10, 2013 moj isto nema lufta ni nista tek kad krenes da autom onda pocne nabijat ak ti moze ko posudit amortizer pa da probas promjenit. mene buni samo sto nije stalno, nego samo kad je bas hladno a i tad ne uvijek. zar se ne bi uvijek trebao cuti ako je otisao? Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 10, 2013 Neznam sad tocno na sta mislite. Ja imam kvrckanja kad dignem rucnu i pustim kocnicu, kad se auto namjesta, i kad je hladno kad auto stoji dugo pa kad spustim rucnu i krecem u rikverc onda imam osjecaj ko da auto "odljepi" kocnice. inace nikakih problema Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted January 13, 2013 kod mene nekad, ful rijetko se pojavi zvuk ko da vučem za sobom limenku napunjenu kamenjem pa to lupa po cesti... takav je zvuk i jako rijetko se pojavi i traje ful kratko, kak se pojavi tak i nestane - u vožnji... ne znam kaj bi to bilo, ništa vidljivo, a živcira me skroz... Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted January 14, 2013 ako je vani hladno zna se desiti da ti se ručna zamrzne pa ti ju ne otpusti i onda se cuje takav zvuk Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 14, 2013 kod mene nekad, ful rijetko se pojavi zvuk ko da vučem za sobom limenku napunjenu kamenjem pa to lupa po cesti... takav je zvuk i jako rijetko se pojavi i traje ful kratko, kak se pojavi tak i nestane - u vožnji... ne znam kaj bi to bilo, ništa vidljivo, a živcira me skroz... e identicno je kod mene... jos uvijek nisam nasao sta je problem... Share this post Link to post Share on other sites
Schtef 0 Posted January 14, 2013 kod mene na golfu VI ista stvar ko da vučem limenku ili auspuh po podu. meni se čini ko da kamenčić uđe negdje kod onog lima koji je oko diskova pa tamo skakuće dok ne ispadne primijetio sam da kad se to čuje, par puta naprijed nazad i onda nestane to se dešava samo kad je vani hladno i puno šljunka po cesti Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted January 15, 2013 meni se to jednom/dvaput i ljeti dogodilo, i onda me ljudi čudno gledaju kad prolazim, svi se saginju da vide kak se auspuh vuče po cesti, a ne vuče se Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted January 15, 2013 ako je vani hladno zna se desiti da ti se ručna zamrzne pa ti ju ne otpusti i onda se cuje takav zvuk izbjegavam zatezati ručnu kad je ful hladno i kad postoji mogućnost da se zamrzne, nekako to imam u podsvijesti, a ne sjećam se kad sam zadnje parkirao na nekoj uzbrdici di bi bilo potrebno da potežem ručnu dovoljno dugo da se može zamrznuti... Share this post Link to post Share on other sites
207zebra 0 Posted January 16, 2013 (edited) izbjegavam zatezati ručnu kad je ful hladno i kad postoji mogućnost da se zamrzne, nekako to imam u podsvijesti, a ne sjećam se kad sam zadnje parkirao na nekoj uzbrdici di bi bilo potrebno da potežem ručnu dovoljno dugo da se može zamrznuti... Pogledaj da ti se nije zavuklo kamencica u zastitni dekli kod katalizatora ili ako u kojem loncu od auspuha nije sta odpalo pa u njemu lupa. Dignes auto protreses auspuh pa ces vidjeti.Nemora biti ali moze se vidjeti Edited January 16, 2013 by 207zebra Share this post Link to post Share on other sites