0
Vedran_Crni

GOLF 3 1.8 66KW

Recommended Posts

Imam problem sa golfom 3 1.8 66kw potrošnja je preko 15l i nemirno radi. Auto pali na zub mašina ima 103.000 km ali troš bezina preko 15l i nemirno radi..... auto upali normalno na leru radi odlićno, a prilikom davanja naglog gasa auto se guši i radi kao da radi na tri cilindra i baca crni dim sa mirisom benzina dok ne izbaci taj višak van. u vožnji ako se brže vozim i kad ga šaltam prilikom svakog davanja gasa baca plmen.... što treba zamijeniti napraviti pogledati bilo što.... hvala na pomoći

Onak pvo sto bi pogledao, kablovi od svijecica. Ako jedan probija eto ti rada na 3 klipa i potrošnje u nebo

Može ti to lako biti što ti je napisao razor, pogledaj i dizne, možda ti koja preljeva, najbolje ti je ti je to viditi kad skineš svijećice vidiš jeli ti i jedna mokra, ako ti je mokra svijećica najvjerovatnije ćeš morati pogledati tu diznu, a trebao bi pogledati i kut paljenja obično kad on nije dobrar onda sijeva iz auspuha vatra, a trebao bi još pogledati i lambda senzor, jer ona obično ako krivo očitava onda isto auto puno troši i radi mu probleme jer je u tebe ja mislim elektroničko single-point ubrizgavanje goriva

kablove sam mjenjao kupio nove jer su mi 3 bila brobijena i dao sam 400kn za njih. kako se rikta taj kut paljenja

Može ti to lako biti što ti je napisao razor, pogledaj i dizne, možda ti koja preljeva, najbolje ti je ti je to viditi kad skineš svijećice vidiš jeli ti i jedna mokra, ako ti je mokra svijećica najvjerovatnije ćeš morati pogledati tu diznu, a trebao bi pogledati i kut paljenja obično kad on nije dobrar onda sijeva iz auspuha vatra, a trebao bi još pogledati i lambda senzor, jer ona obično ako krivo očitava onda isto auto puno troši i radi mu probleme jer je u tebe ja mislim elektroničko single-point ubrizgavanje goriva

taj motor ima samo jednu jedinu diznu!!

Provjeri gumeni no9sač frgazera zna puknut pa tu vuče falš zrak i namiruje ga benzinom

provjeri senzor temperature, stalno je pod čokom pa troši, kad ovo nevalja nekad topal teško pali

provjeri lambda sondu

taj motor ima samo jednu jedinu diznu!!

Da znam zato smetnuo sam, nego mi je napameti bilo kad sam pisao da se nekad koristi i dvije za ubrizgavanje, a u većini slučajeva jedna...hvala što si mi isporavio :)

kablove sam mjenjao kupio nove jer su mi 3 bila brobijena i dao sam 400kn za njih. kako se rikta taj kut paljenja

Imaš ja mislim na razvodniku desetke šaraf i njih bi trebalo zavrtjeti par navoja i puks ti je napisao da bi trebao vidjeti na vergaseru tu plastiku, ali ja mislim koliko znam da baš ti motori nemaju vergaser odnosno baš zbog tog vergasera ili ti ga karuburatora se je i uvelo elektroničko ubrizgavanje nego je se stavilo umjesto vergasera elektronički kontroliran gas kao dolje na slici što ću sad staviti

http://cache.freescale.com/files/graphic/other/EFI-TC.jpg

evo odkopčao sam lambda sondu i auto radi normalno i ne dimi i ne puca iz auspuha..... sad me zanima je onda ona otišla, a i tu gumu sam nedavno minjao upravo zato jer mi je bila puknuta....

poludit ću sa tim smećem od MONOPOINTA i jeli moguće ugradit normalan karburator.

kupljena lambda sonda nova auto radi ko urica bez greške i hvala vam dečki. može lock

Ajde napiši kad saznaš koliko ti sada troši?

0