kiky17 0 Posted January 16, 2013 pozdrav. znaci htio bi na svom autu krov "obojati" u crnu boju koristeci foliju.. znaci zanima me jel bi tak nesto naislo na odobravanje clanova ili bi izazvalo neugodne reakcije. od ove godine cu vjerojatno biti malo prisutniji na susretima pa nebi htio da tak nesto izazove neugodne reakcije.. svi prijedlozi i misljenja su dobrodosli. hvala svima unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
shegy 0 Posted January 16, 2013 (edited) pozdrav. znaci htio bi na svom autu krov "obojati" u crnu boju koristeci foliju.. znaci zanima me jel bi tak nesto naislo na odobravanje clanova ili bi izazvalo neugodne reakcije. od ove godine cu vjerojatno biti malo prisutniji na susretima pa nebi htio da tak nesto izazove neugodne reakcije.. svi prijedlozi i misljenja su dobrodosli. hvala svima unaprijed čekaj, jel se ti šališ?? Edited January 16, 2013 by shegy Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted January 16, 2013 Ak se tebi sviđa, stavljaj. Šta te boli briga šta netko drugi misli, tvoj je auto. Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted January 16, 2013 ocito slazes auto za forum, ne za sebe.... kupi si bbs rs, gewinde i u pod, i jos ugradis abf-a i kaj se foruma tice to je to... Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 ne, ne salim se.. vidio sam tu na forumu od nekog clana Leona, njegov je isto srebrni i ima crni krov i izgleda mi i vise nego dobro.. znaci nije da mi je to sad must have, pitao sam iskusnije clanove za savjet ili dobronamjernu kritiku.. Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 16, 2013 (edited) ocito slazes auto za forum, ne za sebe.... kupi si bbs rs, gewinde i u pod, i jos ugradis abf-a i kaj se foruma tice to je to... Ahahahaa covjek objasnio! Btw. meni je to ful kul.tako ili cak sam mislio dat izradit naljku sa onim gti dizajnom. i preljepit preko krova. sto se mene tice go for it. al moras uzet u obzir da mene misljenje odredjenih tajkuna koji pljuju po tudjim autima ne zanima. tako da.... moras odlucit. Svoj gust ili forumov XD Edited January 16, 2013 by RAZZOR Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 16, 2013 Ja se bum suzdržal ovaj put! Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted January 16, 2013 Ja se bum suzdržal ovaj put! Po meni to je seljo tuning i netreba nista dirat staviti bbs rs i air ride i to je to salim se po meni je super pa nemora svaki auto isto izgledat i mozes krov u ljubicasto staviti ako ti to super izgleda slozi si auto za sebe i to je to a ne za forum a ne kaj 90% auta bu isto izgledalo samo druge boje Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 16, 2013 ak je serijski auto onda i nije nesto ako je spusten, felge, crni krov bi mogao imat smisla...konkretno polo npr. na serijskom passatu cc crni krov super stoji Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted January 16, 2013 ak je serijski auto onda i nije nesto ako je spusten, felge, crni krov bi mogao imat smisla...konkretno polo npr. na serijskom passatu cc crni krov super stoji Zato jer jaci od obicnog cc-a je onaj s panoramskim krovom, e sad linija auta je drukcija, ja mislim da nebi lijepo stajalo, to je samo moje misljenje Share this post Link to post Share on other sites
nitrous-oxygen 0 Posted January 16, 2013 (edited) i ja bi stavio jer mi je krov požmario kao sto su ti rekli momci, auto slazes za sebe i tuda misljenja te nebi trebala brinut sigurno ce biti zlobnih(ljubomornih) dusa koje ce uvijek komentirat nesto... lako za njih Edited January 16, 2013 by nitrous-oxygen Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted January 16, 2013 a ja sam mislio stavit karbonsku foliju na retrovizore i na krov ja imam pištolj samo provajdajte metke Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 hvala vam svima na savjetima, al razmislio sam i prihvatit cu samo jedan savjet: onaj da slazem auto za sebe i nikog vise..ako ce se nekom svidjeti moze gledati i komentirati, kome se nece svidjeti neka ne gleda.. Share this post Link to post Share on other sites
TIGAR1 0 Posted January 16, 2013 (edited) E tak treba sebi za gust ne drugima Edited January 16, 2013 by TIGAR1 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 16, 2013 i kad postavljas foliju? ocekujemo slike u roku par dana, taman dok nabavis, nalijepis Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 za slike se budete morali malo strpiti, necu jos ovih dana voziti auto da se to nalijepi jer su kod mene ceste koma ociscene, promet je u totalnom kolapsu. ali cim se vrijeme stabilizira potrudit cu se da se to napravi.. ako nista drugo, ako mi se eventualno ne svidi kako bi trebalo, skinem foliju i vozim dalje.. hvala vam svima, podsjetili ste me na stvari koje sam poceo zaboravljati, a to je da se auti slazu za vlastiti gust, a ne za ono sto ce ljudi rec.. kaj god da netko napravi, ljudi ce uvijek pricati.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 16, 2013 Decko pita za savjet i odmah ga se napada da slaze auto za ovog onog,svasta... Alooo,trazio je savjet.. Ljepi probaj da ti netko slozi sliku u fotošopu ili sl ; ) Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 16, 2013 Prvo je bitno da se tebi sviđa. Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 @ trojka- hvala, imam doma par slika napravljenih s crnim krovom, meni izgleda cool, a to je najbitnije. zato cu ic s folijom gore a ne sa bojom kao sto sam vidao kod nekih, ako se nedaj Boze sta desi, skinem ju i vozi dalje.. @ mota boy- da, to je bitno, takve stvari nisu po svacijem ukusu i kad covjek pokusa svakome ugoditi, ne ugodi nikome a najmanje sebi.. hvala Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 @ trojka- hvala, imam doma par slika napravljenih s crnim krovom, meni izgleda cool, a to je najbitnije. zato cu ic s folijom gore a ne sa bojom kao sto sam vidao kod nekih, ako se nedaj Boze sta desi, skinem ju i vozi dalje.. @ mota boy- da, to je bitno, takve stvari nisu po svacijem ukusu i kad covjek pokusa svakome ugoditi, ne ugodi nikome a najmanje sebi.. hvala Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 16, 2013 Eto bravo..samo naprijed.. Kad napravis daj sliku Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 16, 2013 dogovoreno. kad napravim, stavim sliku. vjerojatno ce me netko "popljuvati" radi toga, al neka.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 16, 2013 (edited) Edited January 16, 2013 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites