Šiško 0 Posted January 16, 2013 Jel kome poznato što može bit razlog što nema nikakvog osvjetljenja na climatronicu, jel može bit što oko instalacije ili neke diode, jel tko to rastavljao?? http://imageshack.us/photo/my-images/855/c...ronicgolf3.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted January 16, 2013 ne svjetli/nije nikada/od jednom prestalo..wtf? ako su riknule zaruljice, čejnđaj, stavis iz ovlastenog, ovo sve je sranje i tesko ih nabaviti.. (inace 35kn kom, imas 4 kom.) Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 17, 2013 (edited) ne svjetli/nije nikada/od jednom prestalo..wtf? ako su riknule zaruljice, čejnđaj, stavis iz ovlastenog, ovo sve je sranje i tesko ih nabaviti.. (inace 35kn kom, imas 4 kom.) ima sam laganu prometnu i prilikom udarca samo je bila ispala sama maska climatronica u kabini, ali nakon što sam je vratio neće svijetliti a drugo radi ok, kako bi mogao povjerit jesul žaruljice pa da ih pokušam nać. Edited January 17, 2013 by Šiško Share this post Link to post Share on other sites
muza 0 Posted January 17, 2013 ma zarulje su ti crkle sigurno,osjetljive su jako i imaš ih kupiti samo u ovlaštenom,ja sam sebi kupovao 44 kune je komad Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 17, 2013 ma zarulje su ti crkle sigurno,osjetljive su jako i imaš ih kupiti samo u ovlaštenom,ja sam sebi kupovao 44 kune je komad OK, pokušat ću nabavit kod njih. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 17, 2013 (edited) ovlašteni, 36 kn komad + PDV naravno Edited January 17, 2013 by Šiško Share this post Link to post Share on other sites
Šiško 0 Posted January 25, 2013 Evo konačno danas stigle žaruljice i jest bilo do njih, sve radi i sve OK. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites