0
Šiško

Audi 80

Recommended Posts

Jel netko zna ko bi mogao ispitat glavni kompjuter vozila audi 80 B4 95g. 115KS cabrio da se ne uzima drugi ako problem nije u njemu?

Jel netko zna ko bi mogao ispitat glavni kompjuter vozila audi 80 B4 95g. 115KS cabrio da se ne uzima drugi ako problem nije u njemu?

Zbog čega sumnjaš da je komp, možda da napišeš simptome kvara pa ti možda pomognemo

inače imaš ljudi koji ispituju komp al to zna dosta koštati

Zbog čega sumnjaš da je komp, možda da napišeš simptome kvara pa ti možda pomognemo

inače imaš ljudi koji ispituju komp al to zna dosta koštati

Napisa sam bio kvar, ali greškom u krivu temu, evo i ovdje sad...

Prijatelj mi ima Audi 80 B4 Cabrio, 95g. 115KS i već duže vremena ga muči gotovo nerješiv problem a to je nepravilan rad kad je u leru, te stalno trzanje pri svim brzinama, okretajima...

Bio na više mjesta što se tiče dijagnostike i nitko ništa točno ne zna reć, već svi bubaju ...pumpa goriva, sonda, kablovi, svjećice...

Inače gotovo je sve promjenio i stavio novo, razvodnik, kapu, kablove, svjećice, sondu, filter goriva, pumpu goriva, motorić ler gasa

Spomenuto trzanje i nepravilan rad u leru prestaje samo, ako iskopča kabal sa motrića ler gasa, ali prije mora upalit jer ako je to iskopčano ne pali.

Frend je imao takav problem no na 2.0 16v ACE motoru,popravak je koštao 600 kn,spalio je izlaz za motorić ler gasa. Tako je barem rekao Gubić,njemu ga je dao na popravak.

nekad davno sam imao isti problem na 100-tki , dijagnoza stotine..

na kraju je bio problem u gumenom crijevu na ler motoriću.....omekanilo i vakum ga jednostavno spljošti....

nekad davno sam imao isti problem na 100-tki , dijagnoza stotine..

na kraju je bio problem u gumenom crijevu na ler motoriću.....omekanilo i vakum ga jednostavno spljošti....

i to mijenja ali nije :(

A instalacija motorica ler gasa?

Ispitivana je instalacija i nesto nestima ovaj sto je ispitiva kaze da pokazuje 14 volti a treba navodno bit 5 znači ima previš po tome, ali što može bit uzrok tome?

onda ili ecu daje prevelik napon na izlazu prema motoriću i problem je u njemu ili--zica neka negdje probija prama plusu/masi-- i trece-ako je nesto netko nekad radio pa da je na tu zicu nesto greskom spojio, nekakav plus il sl.- nazalost vidio sam slicnih bisera ovome. Pokusaj precvikat zice sto idu na motoric ler gasa s ecu, spojit ih drugim kabelom izravno na motorić ler gasa i onda izmjeri napon- (lako ih kasnije zalemis i malo termobuzira i sve 5) ako i onda s ecu imas isti preveliki napon-nema ti druge nego ili ecu slat na popravak ili trazit drugi. Ako se ponasa ok- onda znas kako dalje.

onda ili ecu daje prevelik napon na izlazu prema motoriću i problem je u njemu ili--zica neka negdje probija prama plusu/masi-- i trece-ako je nesto netko nekad radio pa da je na tu zicu nesto greskom spojio, nekakav plus il sl.- nazalost vidio sam slicnih bisera ovome. Pokusaj precvikat zice sto idu na motoric ler gasa s ecu, spojit ih drugim kabelom izravno na motorić ler gasa i onda izmjeri napon- (lako ih kasnije zalemis i malo termobuzira i sve 5) ako i onda s ecu imas isti preveliki napon-nema ti druge nego ili ecu slat na popravak ili trazit drugi. Ako se ponasa ok- onda znas kako dalje.

već smo to pregledavali i nismo niš uočili ali još ćemo jednom, a kome dat ecu da se ispita ako je do njega??

već smo to pregledavali i nismo niš uočili ali još ćemo jednom, a kome dat ecu da se ispita ako je do njega??

pošto Gubiću više ne vjerujem preporučam ti Denia iz Zdenčine

pošto Gubiću više ne vjerujem preporučam ti Denia iz Zdenčine

Jel ima netko broj mobitela od spomenutog??

0