Erestor 0 Posted January 22, 2013 U zadnjih godinu dana mi se pocelo javljati kliktanje kao da je zmigavac upaljen iz podrucja tipke za davanje sva cetiri zmigavca, s obzirom da sam isprobao da nije do prekidaca za sva 4 zmigavca, preostaje mi jedino da pomislim da nevalja nesto sa ruckicom za zmigavce, dakle situacija je sljedeca ja da npr lijevi zmigavac i zmigavci se normalno upale medjutim kada ugasim zmigavac, zmigavci ne zmigaju ali zvuk ostaje klikanja ostane iako ne dugo ali ubrzano. Trenutno mi to nije problem jer osim tog zvuka klikanja ne zbunjujem ostale vozace jer zmigavci kao svjetla ne ostanu raditi nakon gasanja. Zna li netko mozda neko drugo rjesenje i scim prvo krenuti kod izmjene, i na koji nacin promjeniti ruckicu ukoliko su moje prepostavke tocne Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 22, 2013 ocemo pogadjat na srecu ili bi ipak mogao spomenuti o kojem autu se radi? Share this post Link to post Share on other sites
Erestor 0 Posted January 22, 2013 ocemo pogadjat na srecu ili bi ipak mogao spomenuti o kojem autu se radi? mislio sam da je dovoljno sto pise ispod avatara. Radi se o Passatu 2002 .130 ks Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 22, 2013 najlakse ti je krenut od tog prekidaca za sva 4, u njemu ti je ujedno i relej od zmigavaca, nadji kod nekog ko ima istog da ga samo ustekas pa da krenes dalje, osobno mislim da bi on moga stvarat probleme, nis cudno ( na firminom mi passatu je vec 3 prekidac unutra), ne virujem da je do rucice jer ti onda nebi nikako radili... Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 23, 2013 najlakse ti je krenut od tog prekidaca za sva 4, u njemu ti je ujedno i relej od zmigavaca, nadji kod nekog ko ima istog da ga samo ustekas pa da krenes dalje, osobno mislim da bi on moga stvarat probleme, nis cudno ( na firminom mi passatu je vec 3 prekidac unutra), ne virujem da je do rucice jer ti onda nebi nikako radili... slažem se, ručica samo kontakt radi, da je do nje onda bi po nekoj logici i žmigavci radili, ne znam kakva je situacija kod ovih sa kontrolama za putno računalo, al ova strana gdje su žmigavci samo limice i "zglobovi" za položaj... nek me netko ispravi ako griješim...... Share this post Link to post Share on other sites
Erestor 0 Posted January 23, 2013 slažem se, ručica samo kontakt radi, da je do nje onda bi po nekoj logici i žmigavci radili, ne znam kakva je situacija kod ovih sa kontrolama za putno računalo, al ova strana gdje su žmigavci samo limice i "zglobovi" za položaj... nek me netko ispravi ako griješim...... Prekidac sva 4 sam isprobao ali koliko se sijecam nije bilo pomaka,budem probao jos jednom Share this post Link to post Share on other sites
Erestor 0 Posted January 28, 2013 Prekidac nije, tako da sljececa je rucica na testiranju Share this post Link to post Share on other sites
AnTDI 4 Posted December 23, 2015 Dizem temu iz mrtvih, imam isti problem na passatu 2002, jel tko rijesio problem? Share this post Link to post Share on other sites
Erestor 0 Posted December 23, 2015 Meni rijesila rucica zmigavca, zamjenska cca 200 kn ako se dobro sjecam Share this post Link to post Share on other sites
bruiser 0 Posted December 23, 2015 Ja imam na bori problem, da kad se auto zagrije, desni zmigavac ne radi, cuje se zujanje kao da relej titra sto na sat. Jel bi nova ručica riješila stvar? Share this post Link to post Share on other sites