0
deny402

oglasi

Recommended Posts

e ovako, događa mi se da kad dođem u oglase, ponuda, i klikne na vozila sve super otvori se stranica i onda stisnem da pogledam neki oglas i onda mi sve zašteka, kompletni forum pa moram izlaziti van iz chroma i ponovno natrag mogu an forum, to mi se događa samo u oglasima...

možda ti je konfiguracija malo starija a google chrome vuče dosta radne a on se inače crash-a za sitnicu, što kaže Gogi probaj s drugim breowserom ili reinstaliraj chrome

meni se to događa sa vwcc na google chrome. sad otvaram vwcc u ie :)

ja sam već 2 godine na google chrome-u i nemam nikakvih problema, al opet kažem on je dosta zahtjevan ustvari najzahtjevniji od svih al imam 4gb radne i dual-core 3,2ghz proc tako da neznam što bi chrome morao potegnuti da se sruši :)

Ja takodjer 4gb ddr3 i 3,3ghz dual i chrome mi se tolko rusio da sam ga deinstaliro i prebacio na vatroslava lisinskog. sad nikakih problema :D

meni sve svegdje radi ok, uvijek idem na nove postove na dnevnoj bazi i pratim sta se novo dogada na forumu, u tim novim postovima mi izbacuje sve teme osim 95% updaetanih tema iz projekata, znaci izbaci komentare i onda kad vidim da ljudi komentiraju novi update odem tamo i vidim da je ovaj ili onaj malo utegao auto :D

ima li kakvo rijesenje za to?

meni sve svegdje radi ok, uvijek idem na nove postove na dnevnoj bazi i pratim sta se novo dogada na forumu, u tim novim postovima mi izbacuje sve teme osim 95% updaetanih tema iz projekata, znaci izbaci komentare i onda kad vidim da ljudi komentiraju novi update odem tamo i vidim da je ovaj ili onaj malo utegao auto :D

ima li kakvo rijesenje za to?

također kod mene isto tak :)

nadam se da na win 7-ici, jer chrome nije baš rađen za xp pa bi bilo jasnije zašto se togađa, al tko je na sedmici ne bi smio imati problema, chrome se zna recimo crash-at kad se otvori 10+ prozora eventualno 2 ili 3 su youtube i slični programi malo se zblesavi sve to u radnoj i naravno "not responding" al s druge strane, jedno vrijeme je imao nekakvih problema sa skype-om, znači skype je u instalaciji imao nekakav add-on što je radio smetnje chrome-u i tu su se non stop klali, sad se nešto sjeti toga, al napravi se update na chrome-u i sve radi normalno...

Eto još (nadam se) korisnih informacija :)

0