deny402 0 Posted January 23, 2013 e ovako, događa mi se da kad dođem u oglase, ponuda, i klikne na vozila sve super otvori se stranica i onda stisnem da pogledam neki oglas i onda mi sve zašteka, kompletni forum pa moram izlaziti van iz chroma i ponovno natrag mogu an forum, to mi se događa samo u oglasima... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 23, 2013 probaj sa drugim browserom.. meni je sve ok Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 23, 2013 možda ti je konfiguracija malo starija a google chrome vuče dosta radne a on se inače crash-a za sitnicu, što kaže Gogi probaj s drugim breowserom ili reinstaliraj chrome Share this post Link to post Share on other sites
deny402 0 Posted January 24, 2013 vredu... bum probal pa da vidim.. tnx Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 24, 2013 meni se to događa sa vwcc na google chrome. sad otvaram vwcc u ie Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 25, 2013 ja sam već 2 godine na google chrome-u i nemam nikakvih problema, al opet kažem on je dosta zahtjevan ustvari najzahtjevniji od svih al imam 4gb radne i dual-core 3,2ghz proc tako da neznam što bi chrome morao potegnuti da se sruši Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 25, 2013 Ja takodjer 4gb ddr3 i 3,3ghz dual i chrome mi se tolko rusio da sam ga deinstaliro i prebacio na vatroslava lisinskog. sad nikakih problema Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted January 25, 2013 zato sam ja na vatroslavu otkako znam koristi komp Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 25, 2013 meni sve svegdje radi ok, uvijek idem na nove postove na dnevnoj bazi i pratim sta se novo dogada na forumu, u tim novim postovima mi izbacuje sve teme osim 95% updaetanih tema iz projekata, znaci izbaci komentare i onda kad vidim da ljudi komentiraju novi update odem tamo i vidim da je ovaj ili onaj malo utegao auto ima li kakvo rijesenje za to? Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted January 25, 2013 meni sve svegdje radi ok, uvijek idem na nove postove na dnevnoj bazi i pratim sta se novo dogada na forumu, u tim novim postovima mi izbacuje sve teme osim 95% updaetanih tema iz projekata, znaci izbaci komentare i onda kad vidim da ljudi komentiraju novi update odem tamo i vidim da je ovaj ili onaj malo utegao auto ima li kakvo rijesenje za to? također kod mene isto tak Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 25, 2013 nadam se da na win 7-ici, jer chrome nije baš rađen za xp pa bi bilo jasnije zašto se togađa, al tko je na sedmici ne bi smio imati problema, chrome se zna recimo crash-at kad se otvori 10+ prozora eventualno 2 ili 3 su youtube i slični programi malo se zblesavi sve to u radnoj i naravno "not responding" al s druge strane, jedno vrijeme je imao nekakvih problema sa skype-om, znači skype je u instalaciji imao nekakav add-on što je radio smetnje chrome-u i tu su se non stop klali, sad se nešto sjeti toga, al napravi se update na chrome-u i sve radi normalno... Eto još (nadam se) korisnih informacija Share this post Link to post Share on other sites