david010 0 Posted January 26, 2013 Pozdrav, Ukratko da opišem kvar. Znaći prvo paljenje je problem vrti kao u prazno i onda nakon 10-15 sec uhvati pa upali ali dosta teško. Nakon toga ga ugasim i iduce paljenje ide bez problema. Ako stoji tjekom dana po 5-6 sati da se na pali isto se dogodi. Isto tako tjekom voznje kazaljka od temperature dodje do 90 i onda padne na 0 pa se digne do pola i opet padne na 0 a nekad stoji bez problema na 90 cijelim putem. Termostat je promjenjen,grijace smo provjerili svi su ispravni,indikator temperature cu kupit sutra pa zamijenit al evo ako ima itko kakvu ideju zasto se to događa nek napiše pa cu provjerit s majstorom. Godina auta je 99. 115ps PD lp, David Share this post Link to post Share on other sites
Bora PD 0 Posted January 26, 2013 Smrdi na senzor temperature, kak si već napomenul zamijeni ga pa buš dalje videl, Vag-Com bi ti bil od pomoći... Share this post Link to post Share on other sites
kameni 0 Posted January 26, 2013 ovo za kazaljku ti senzor temperature , to se meni desava a nikak da ga zamjenim Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted January 26, 2013 gumice na diznama? sl kvar smo imali mi doma na škodi tdi Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted January 26, 2013 Moze biti filter goriva ili pumpa goriva da ne drzi.pritisak pa vergla dok ne navuce al meni se cini da je po tome sto si opisa pumpa ulja ili hidropodizaci. Jel ti vergla nekako lagano ko bez otpora tj. bez kompresije? Share this post Link to post Share on other sites
mile1989 0 Posted January 26, 2013 Moze biti filter goriva ili pumpa goriva da ne drzi.pritisak pa vergla dok ne navuce al meni se cini da je po tome sto si opisa pumpa ulja ili hidropodizaci. Jel ti vergla nekako lagano ko bez otpora tj. bez kompresije? ne bi li se hidropodizaci culi da tuku pod haubom, mislim ja znam za to... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 26, 2013 vergla prvo u prazno i onda nakon nekog vremena pocne kao hvatat..gumice na diznama su promjenjene jer mi je zbog njih turbo riknuo pa sam sve komplet promijenio..isto tako zna mi se nekad dogodit da se obrtaji dignu iznas 1000 ali ne dok je hladan nego vec kad se ugrije..naravno to se dogodi kad je kazaljka temperature na 0 drzi na neodređeno i onda se opet smiri na normalu.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 26, 2013 Jebo te narod Davide,jesam ti ga spojio na dijagnostiku i prije nego si ga kupio i rekao da je izbacio grešku senzora temperature rashladne tekućine. Sve drugo si promjenio a to nisi... Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted January 26, 2013 ma ok to je manji problem..mene vise zanimaju ovi obrtaji sto se dizu i to paljenje Share this post Link to post Share on other sites
bozic.hrvoje 0 Posted January 26, 2013 obrtaji ti se dižu zbog tog ect senzora...tako je bilo i meni i kad sam ga zamijenio to je prestalo samo obrati pažnju na točne oznake i točnu boju toga senzora ( znam da ima bijela i zelena, neznam da li postoje još koje ) cijena ti je od 150kn pa na više ( može se i originalni naći već za tu cijenu )...kada mijenjaš taj senzor obavezno zamijeni i gumicu koja se nalazi u kučištu, da ti nebi kasnije tu slinio antifriz Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 27, 2013 ma ok to je manji problem..mene vise zanimaju ovi obrtaji sto se dizu i to paljenje Manji problem je ali puno stvari pojebe,djaba ti ispravni grijači ako ih ecu uopće nepali zbog neispravnog indikatora Share this post Link to post Share on other sites