0
Graf Kiky

guma oko prozora

Recommended Posts

koliko su ti lose? ako su samo tvrde pa ne brtve kako bi trebale mozes ih tretirati

sprejem za njegu gume ili glicerinom.. ako su ostecene savjetovao bi da probas nabaviti

na auto otpadima, zna ih biti dosta u dobrom stanju, a ne isplati se ic u ovlasteni po

nove jer su tamo skupe kao dragi kamen..

koliko su ti lose? ako su samo tvrde pa ne brtve kako bi trebale mozes ih tretirati

sprejem za njegu gume ili glicerinom.. ako su ostecene savjetovao bi da probas nabaviti

na auto otpadima, zna ih biti dosta u dobrom stanju, a ne isplati se ic u ovlasteni po

nove jer su tamo skupe kao dragi kamen..

a ono vjerojatno je bivši vlasnik to mijenjao vec jer u kutovima fali gume i curi voda kad perem auto... negdje je dosta tvrdo i puca...ugl imam 3 razlicite gume na jednom prozoru

a mislio sam mozda ima negdje na metar kupiti

ako hoces znam ja za par obrta koji se bave izradom brtvila po mjeri ili po modelu,

pa ti pitam za cijenu.. ili ako prodaju na metar ako ce ti odgovarati mogu poslati

postom..

ako hoces znam ja za par obrta koji se bave izradom brtvila po mjeri ili po modelu,

pa ti pitam za cijenu.. ili ako prodaju na metar ako ce ti odgovarati mogu poslati

postom..

ajde ako ti nije problem to bi bilo super pa javiš =)

puno ti hvala

raspitao sam se na par mjesta, za sad bez uspjeha. pitat cu jos ovih dana u zg,

mozda nadem nekog da radi i tu vrstu brtvila. izgleda da je dosta tesko nac

nekog tko bi se prihvatio takvog posla, jer kolko sam shvatio po pricanju,

ukoliko se malo zezna duzina (ukoliko bi isao na metar) ili kut prozora ako bi isao

na gotovu gumu moze se dogoditi da nece brtviti..

raspitao sam se na par mjesta, za sad bez uspjeha. pitat cu jos ovih dana u zg,

mozda nadem nekog da radi i tu vrstu brtvila. izgleda da je dosta tesko nac

nekog tko bi se prihvatio takvog posla, jer kolko sam shvatio po pricanju,

ukoliko se malo zezna duzina (ukoliko bi isao na metar) ili kut prozora ako bi isao

na gotovu gumu moze se dogoditi da nece brtviti..

ok hvala na trudu

ja sam bio ubijeđen da toga ima za kupiti na metar...manja guma sa udubinom...očito sam se jako prevario =)

evo bio sam ti danas kod jednog covjeka koji mi je pravio brtvilo po narudbi da ga pitam

za te gume oko prozora, kaze da on to nikad nije ni radio, tako da ti preostaje

ako nades neki karambolirani auto koji ima dobre te gume da ih kupis, ili ovlasteni

servis ali su dolje skupe kao suho zlato.. sorry, probao sam ti nabaviti ali neide.

evo bio sam ti danas kod jednog covjeka koji mi je pravio brtvilo po narudbi da ga pitam

za te gume oko prozora, kaze da on to nikad nije ni radio, tako da ti preostaje

ako nades neki karambolirani auto koji ima dobre te gume da ih kupis, ili ovlasteni

servis ali su dolje skupe kao suho zlato.. sorry, probao sam ti nabaviti ali neide.

ok hvala ti na trudu

0