Graf Kiky 0 Posted January 26, 2013 loše su mi gume oko bočnih prednjih prozora dali se to da kupiti negdje na metar ili ??? Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 26, 2013 koliko su ti lose? ako su samo tvrde pa ne brtve kako bi trebale mozes ih tretirati sprejem za njegu gume ili glicerinom.. ako su ostecene savjetovao bi da probas nabaviti na auto otpadima, zna ih biti dosta u dobrom stanju, a ne isplati se ic u ovlasteni po nove jer su tamo skupe kao dragi kamen.. Share this post Link to post Share on other sites
Graf Kiky 0 Posted January 26, 2013 koliko su ti lose? ako su samo tvrde pa ne brtve kako bi trebale mozes ih tretirati sprejem za njegu gume ili glicerinom.. ako su ostecene savjetovao bi da probas nabaviti na auto otpadima, zna ih biti dosta u dobrom stanju, a ne isplati se ic u ovlasteni po nove jer su tamo skupe kao dragi kamen.. a ono vjerojatno je bivši vlasnik to mijenjao vec jer u kutovima fali gume i curi voda kad perem auto... negdje je dosta tvrdo i puca...ugl imam 3 razlicite gume na jednom prozoru a mislio sam mozda ima negdje na metar kupiti Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 26, 2013 ako hoces znam ja za par obrta koji se bave izradom brtvila po mjeri ili po modelu, pa ti pitam za cijenu.. ili ako prodaju na metar ako ce ti odgovarati mogu poslati postom.. Share this post Link to post Share on other sites
Graf Kiky 0 Posted January 26, 2013 ako hoces znam ja za par obrta koji se bave izradom brtvila po mjeri ili po modelu, pa ti pitam za cijenu.. ili ako prodaju na metar ako ce ti odgovarati mogu poslati postom.. ajde ako ti nije problem to bi bilo super pa javiš =) puno ti hvala Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 27, 2013 nema problema, raspitat cu se ovih dana pa ti javim.. Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 29, 2013 raspitao sam se na par mjesta, za sad bez uspjeha. pitat cu jos ovih dana u zg, mozda nadem nekog da radi i tu vrstu brtvila. izgleda da je dosta tesko nac nekog tko bi se prihvatio takvog posla, jer kolko sam shvatio po pricanju, ukoliko se malo zezna duzina (ukoliko bi isao na metar) ili kut prozora ako bi isao na gotovu gumu moze se dogoditi da nece brtviti.. Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted January 29, 2013 raspitao sam se na par mjesta, za sad bez uspjeha. pitat cu jos ovih dana u zg, mozda nadem nekog da radi i tu vrstu brtvila. izgleda da je dosta tesko nac nekog tko bi se prihvatio takvog posla, jer kolko sam shvatio po pricanju, ukoliko se malo zezna duzina (ukoliko bi isao na metar) ili kut prozora ako bi isao na gotovu gumu moze se dogoditi da nece brtviti.. Share this post Link to post Share on other sites
Graf Kiky 0 Posted January 29, 2013 ok hvala na trudu ja sam bio ubijeđen da toga ima za kupiti na metar...manja guma sa udubinom...očito sam se jako prevario =) Share this post Link to post Share on other sites
kiky17 0 Posted February 1, 2013 evo bio sam ti danas kod jednog covjeka koji mi je pravio brtvilo po narudbi da ga pitam za te gume oko prozora, kaze da on to nikad nije ni radio, tako da ti preostaje ako nades neki karambolirani auto koji ima dobre te gume da ih kupis, ili ovlasteni servis ali su dolje skupe kao suho zlato.. sorry, probao sam ti nabaviti ali neide. Share this post Link to post Share on other sites
Graf Kiky 0 Posted February 3, 2013 evo bio sam ti danas kod jednog covjeka koji mi je pravio brtvilo po narudbi da ga pitam za te gume oko prozora, kaze da on to nikad nije ni radio, tako da ti preostaje ako nades neki karambolirani auto koji ima dobre te gume da ih kupis, ili ovlasteni servis ali su dolje skupe kao suho zlato.. sorry, probao sam ti nabaviti ali neide. ok hvala ti na trudu Share this post Link to post Share on other sites