0
vyex

VW Bora...koji motor?

Recommended Posts

Pozdrav, u izvedbi sa kojim motorom bi Bora bila u najboljoj varijanti što se tiče potrošnje, poznatih serijskih kvarova itd...

Možda bi kupovao,ali ne znam točno koji motor, pa bi htio pomoć kod 'vaganja' :zivio

Benzinka ili dizel?

Kod benzinke 1,4 ne preporučaju zbog male snage, potrošnje a i kod prvih godina i kvaliteta motora slabija.

Kod dizela svi su više manje dobri, SDI ak ti ne smeta manjak snage, TDI sa Bosch pumpom glase kao nepoderivi.

PD izvedbe eksplozivnije, osjetljiva bregasta osovina, preporučam mjenjač sa 6 brzina, smanjuje potrošnju na autoputu, komfor vožnje veći, znači od 85 kW na dalje (osim 4 motion-a koji ima i 6 brzina i sa 74 kW motorom)

Ja imam 1,9TDI PD 130KS 04/2005 i sta reci. Ide a ne trosi puno. Od 4,4-7,5l/100km. Kvarova nikakvih osim potrosnih dijelova. Moja je na prodaju jet nam je postala premala.

Moja je 1.9 tdi,115 ks......ide odlično ne troši ništa..šesta brzina je svetinja kod ovog motora...zasad nikakvih kvarova....Bogu hvala.....

Pa onaj model od 74 kW mi je zapeo za oko jer nemam baš financijske mogućnosti za 96 kW model... a kakva je Bora ovak što se tiče limarije i kvalitete izrade, interijera i općenito materijala?

Pa onaj model od 74 kW mi je zapeo za oko jer nemam baš financijske mogućnosti za 96 kW model... a kakva je Bora ovak što se tiče limarije i kvalitete izrade, interijera i općenito materijala?

Kao i Golf 4

0