0
bozic.hrvoje

SZAKAL METAL

Recommended Posts

zanima me da li ima netko kakvih iskustava sa ovom trgovinom auto dijelova? vidim da u RH postoje samo 3 trgovine, na njihovom web katalogu vidim da imaju dosta poznatih brandova u ponudi i da daju ok popuste za kupnju kod njih pa me zanima da li je netko već naručivao odnosno kupovao nešto tamo?

zanima me da li ima netko kakvih iskustava sa ovom trgovinom auto dijelova? vidim da u RH postoje samo 3 trgovine, na njihovom web katalogu vidim da imaju dosta poznatih brandova u ponudi i da daju ok popuste za kupnju kod njih pa me zanima da li je netko već naručivao odnosno kupovao nešto tamo?

bave se motornom grupom brtve, karike, ležajevi radilice....

uglavnom ok firma sa ok robom, za druge skupine neznam mada znam da imaju dosta široki asortiman ali neznam koje marke

Poslovali s njma par puta, bilo sve ok osim jednom, naručili su nešto što nije potrebno(višak šarafa za glavu,v6 motor) i nemogu to kao vratit pa mi morali kupit itd...nebitno

Inače uspjeli su nam nabavit neke stvari koje drugi nisu...po ok lovi naravno...

npr klip za ovak nešto

34hyps7.jpg

na njihovom web katalogu piše da se kod njih mogu nabaviti bandovi textar, ate, trw, lemferder, ferodo, knecht, mann, a to su svi dijelovi na koje ja ciljam

još ako je istina da se na sve mož dobiti i popust do 20%, cijene bi mi mogle biti jako primamljive

ja kod njih sve kupujem i nemam nikakvih problema , ujedno sredio sam si popust i da mogu se nabavit ti brandovi , ja preporucujem

čak mnoge trgovine autodijelova znaju od njih uzimat robu....;)

ja sam isto dosta radil s njima i super su mi!

pod njihovog sam stalnog kupca tak da imam i dobar rabat! ak trebaš kaj javi se na pm!

Koliko je to sigurno da imaju ATE, koliko ja znam tamo imaju FERODO

ja sam malo švrljal po onom njihovom web katalogu, i piše da se može naručiti ATE...sad koliko je to itinito ili ne saznat ću kada odem u trgovinu

Mogu samo napisati pohvalu za decke. super usluga, dobar popust...

0