bozobritva 0 Posted January 7, 2014 seleni su ful ispravni i gewinde su nove dosle k meni nikad na autu nisu bile stare su godinu dana da te nejebe glava u letvi volana...ošle gumice....pa vuče malo nekad ljevo pa kad kontriraš volan više nevuće ...tak i za obratnu stranu....mene je tak drkalo pa rastavio letvu i mal kemije i eno radi već 2 godine....isprobaj na dizalici i bit će ti sve jasno....volan nek bude mal na jednoj ...mal na drugoj strani........ ma da bravo i majstori letva ti prolupala...malo......da se riješit...letvu dole...i nađi negdje sjebanu letvu da je procurila na sponama i prebaci samo kulturno razvodnu glavu s semerinz. i ili menjaj drugu letvu......... Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted January 7, 2014 neznam svasta moze bit :/ a najbolje sve izmjenjat dok ne vidim sta je :/ Share this post Link to post Share on other sites
bozobritva 0 Posted January 7, 2014 neznam svasta moze bit :/ a najbolje sve izmjenjat dok ne vidim sta je :/ ak ti vuče malu u jednu stranu malu u drugu druže letva nevalja....tak je i meni.... Share this post Link to post Share on other sites
Coha 0 Posted January 7, 2014 ok sad za koji dan idem do majstora pa cmo ju mjenjat Share this post Link to post Share on other sites