0
Robi555

Izrada "stakla" za farove

Recommended Posts

Da li netko zna da li tko radi stakla(plastike) za farove? Na Alfi 166 facelift su mi stakla jako loša, a farovi su dobri pa bi dao napraviti druga stakla.

Kupnja drugih farova ne igra jer jedan košta 8tkn+(bixenon), a za polovne hoću od 800 do 1200€.

edit:

Neda se ispolirati jer su stakla ispucana itd.

Edited by Robi555

pa jel oblik stakla isti kao i na običnim farovima?

ako je pa uzmeš neke zamjenske farove nove i preseliš stakla ;)

da kupis obicna rabljena i preselis stakla ... najjeftinije i najisplativije....

osiguraj kasko i polupaj si farove...najisplativije :P pa jel ne postoje neki ćuning farovi za taj auto pa da samo preselis stakla?

Ak je staklo spucano samo izvana ja mogu napravit.

Ajde stavi sliku fara.

osiguraj kasko i polupaj si farove...najisplativije :P pa jel ne postoje neki ćuning farovi za taj auto pa da samo preselis stakla?

Ne postoje čjuning farovi, isključivo original. :palacd

Ako ništa ne riješim kasko će mi biti jedina opcija...

Ak je staklo spucano samo izvana ja mogu napravit.

Ajde stavi sliku fara.

Možeš komplet stakla(tj. plastike) napraviti ili ove popraviti samo?

Ajd poslikam sutra pa ti pošaljem. Na jednom faru ima krug cca. 4cm širine bijeli od pregrijavanja plastike vjerojatno.

pa jel moguče da su baš sve alfe 166 facelift dolazile sa bi-xenonom,to nije kod nijednog auta kao serijska oprema...hmmm

Edited by tihca

pa jel moguče da su baš sve alfe 166 facelift dolazile sa bi-xenonom,to nije kod nijednog auta kao serijska oprema...hmmm

Kod Alfe 166 je. Najgore od svega je što nikako ne svijetli. :palacd

kada smo kod ove DIY izrade stakla(plastike) fara, zanima me kako bi se ponasala klasicna H7, h4 zarulja kroz prozirno staklo, ima li smisla uopce to radit dok se leca ne stavi? dobro izgleda ovaj Diy, svaka mu cast :)

kada smo kod ove DIY izrade stakla(plastike) fara, zanima me kako bi se ponasala klasicna H7, h4 zarulja kroz prozirno staklo, ima li smisla uopce to radit dok se leca ne stavi? dobro izgleda ovaj Diy, svaka mu cast :)

Vjerovatno ok...ja sam imao na golfu xenone a i obicne h4 sijalice na prozirnim farovima i bilo je sve ok...a s lecom bi trebalo da bude savrseno...jer za lece je bolje da staklo nije narezano tako da moze lijepo praviti onu liniju svjetlosti

0