zayzo 0 Posted February 13, 2013 Ovako, upalila mi se lampica i na kompu mi pokazujue aabgas werkstatt. Primjetio sam da mi i temperatura motora skace, ali ne u crveno neko od hladnog motora pa do normalne temeperature motora. Sada neznam sta bi to moglo biti. Auto sada ne vozim, da ne bi neku vecu glupost napravio. Auto bi trebao u petak ne servis Share this post Link to post Share on other sites
nitrous-oxygen 0 Posted February 13, 2013 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=29475 evo vidi ovdje ima nesto... p.s. search cini cuda Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted February 13, 2013 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=29475 evo vidi ovdje ima nesto... p.s. search cini cuda vec sam to proctao :-) pošto tamo nije pisalo za temperaturu motora. a svakako cu ici u petak na servis, ovo sam vise stavio za info, ako tko bude imao slicnih problema. Naravno u petak napišem koji je točno kvar Share this post Link to post Share on other sites
nitrous-oxygen 0 Posted February 13, 2013 (edited) a gle, moguce je vise uzroka kao sto i pise tamo, ali najbolje bi bilo otici na diagnostiku pa da se vidi tamo jel prelazi temperatura iznad dozvoljenog ili se drzi oko 90? Edited February 13, 2013 by nitrous-oxygen Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted February 13, 2013 a gle, moguce je vise uzroka kao sto i pise tamo, ali najbolje bi bilo otici na diagnostiku pa da se vidi tamo jel prelazi temperatura iznad dozvoljenog ili se drzi oko 90? mene je vise zbunilo sto ona skace oh hladnog do normalne temperature. znaci uopce ne ide u crveno nego na sredini skoci i u tom razmaku skace od 50-90c Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted February 13, 2013 mene je vise zbunilo sto ona skace oh hladnog do normalne temperature. znaci uopce ne ide u crveno nego na sredini skoci i u tom razmaku skace od 50-90c Share this post Link to post Share on other sites
nitrous-oxygen 0 Posted February 13, 2013 stvarno ne znam sta bi mogao biti uzrok skakanju temperature, sacekaj malo, da ti netko iskusniji malo pomogne Share this post Link to post Share on other sites
zayzo 0 Posted February 18, 2013 evo da javim samo šta je bilo. Ovako valjda nekakav senzor za temperaturu i još neka instalacija. Share this post Link to post Share on other sites