RS G60 0 Posted May 8, 2013 nek bude neki adria meet dolazim 2. puta godisnje ako je na moru. dobra lokacija, piva, cevapi i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 8, 2013 Pa jesu li oni skidali tablice onima koji su imali baš SVE upisano? Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 8, 2013 (edited) DA, napr. onima sa airride-om Edited May 8, 2013 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
chef 1 0 Posted May 8, 2013 ja sam još lani čuo da je air ride u austriji zabranjen. I da se to kao nemože upista uopće :S neznam to mi je čudno. Jedino ako se nešto promjenilo od prošle godine... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 8, 2013 triba vidit šta zakon kaže ako je zakon 'protiv sređenih auta' đaba onda raspravljat s policijom treba raspravit s onim ko donosi zakon policija samo provodi zakon Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 8, 2013 (edited) Nisi ti dobro skužio. Ako si iz D i imaš TUV za SVE , dodjaš u austriju i skinu ti tablice jer si prenizak ,čemu ona TUV i EU? Znači , ti bi trebao pročitati zakon prije nego sa autom odeš negdje van tvoje države?! Kad ulaziš u neku državu , imaš tablu sa ograničenjima , kad treba imati upaljena svjetla itd. e , obnda bi trebali napisati koliko auto smije biti visok. Ali najzanimljivije je da ti nadju 20 ilegalnih stvari pa na kraju malo digneš auto , daš i 500€ i možeš dalje. Kako to ako je auto ilegalan?! Naravno - lova... Kod nas se zna , ako padneš na vanrednom , nema tablica dok ne ispraviš sve. Ovi ti izbiju 500€ i možeš dalje. I još jedna stvar , jednom liku su skinuli tablice kad i još jednom iz HR i taj švabo je rekao da će im se javiti njegov odvjetnik i druge godine kada je došao na Seee je rekao da im nije ništa platio jer je to šta radi austrijska policija - ilegalno. Edited May 8, 2013 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 8, 2013 (edited) ako je u austriji zabranjen neznaci da vozaci iz drugih drzava, gdje je sve ok i upisano nesmiju sa airride-om u A. EDIT: E BAS TAKO PETRE ja bi se mogao skoro sa svakim policajcem kod nas do prekosutro svadati, jer skoro sve znam sta se smije a sta ne. naravno ne bi bilo meni u korist, jer ni ja nemam 11cm. imao sam ih samo na tüv-u. auto mora biti po zakonima i propisima te drzave u kojoj je dozvoljen i prijavljen. za ostalo ih nema sta svrbit Edited May 8, 2013 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 8, 2013 pa ko i kod nas zaustave te pijanog,naplate ti kaznu i puste te dalje da voziš...... sigurnost nula,ali se zato puni proračun ako u zakonu piše nešto onda to policija i provodi šta sad dođe nizozemac (ajmo reč iz amsterdama) i zapali đoint kod mene u kafiću i kaže to se kod mene doma smije radit,ja sam nizozemac a ne hrvat,i na ulazu u državu nije pisalo da se ne smije pušit đointe u kafićima imaš zakon,takav i takav i kao takav se provodi kako-tako nisam ja na strani policije,ali sa rogatim se nemožeš bosti ja rat vodim s zakonima,al moš ga ebat tako piše u zakonu i policija radi svoj posao,od malih prema velikima,bilo i ostat če turistička smo zemlja,igramo na turizam,sve nade su uložene u to pa opet u sezoni dolazi policija u kafane i gasi muziku u 23-00 sati jer tako piše u zakonu.Muzika smije bit do 23 i točka,na stranu to šta je vani na tisuće turista i šta žele zabavu i potrošit če kišu para zakon kaže da se muzika gasi i amen pita san ja sve žive policajce,ne pomaže ništa.Zakon kaže da se gasi,ja provodim zakon i muziku moram ugasit,ako je ne ugasim ne radim svoj posao i mogu dobit otkaz.Kad zakon kaže da muzika može svirat do 4-5 ujutro onda je to to uf odustajem bog bog da imam fejsbuk lajka bi za see ali ....... Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 8, 2013 (edited) problem je sto to nije zakon, nego nesto kao propis... neznam kako da to na hrvatskom objasnim... policija ne provodi nego prkosi. naplate kaznu za neku sitnicu, napr 25€ i vozi dalje. kao da ti negleda auto. ili te zaustavi i tehniki ti prekopa cijeli auto. Edited May 8, 2013 by RS G60 Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 8, 2013 Prije dvije godine sa pricao sa Nenadom iz Parisa i savjetovao mu sa se organizira nekakav bojkot see-a jer on zna puno ljudi iz Vw klubova u europi i organizator je velikog susreta u Francuskoj Njegovi prijatelji i on osobno prosli su slican tretman kao i je prije par godina od A policije, nazalost sve je ostalo na prici ali me veseli da ima i drugih koji su spremni povuci odredene poteze da bi se u buducnosti mogli bezbrizno voziti na see-u Ja sam lud za see-om i obozavam biti gore ali sam i prvi koji cu bojkotirati i ostati kuci... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 8, 2013 Cudno je sve to moram priznati nekako,podrzavam zakone i red jer tamo i ima auta koji zasluzuju da ih se trajno ukloni sa ceste,stovise i sam bi osobno takve kaznio i skinuo mu table. Poucen sa tim problemima neke sam stvari i osobno promjenio na autu jer A zakoni lagano stizu i na HR vrata. Slozio bi se sa rokom jer zakon je zakon a policajac ga samo provodi neki vise,neki manje,s tim sto valja napomenuti daje to auto susret i sa razlogom beru novce od toga,kad bi barem nas turizam pobrao toliko love kao i 2 tjedna see-a,sad bi ja imao apartmane. Zalosno je sto nas turizam nije ni blizu zemalja koje uopce nemaju more a kojeg mi na sva usta velicamo...nego da se vratim na temu see-a,rado bi volio posjetiti sa vr-om dogodine susret al nekako volim svoje kune vise od pijanih austrijanaca sa palcom dignutim prema gore,zalosno ali istinito. Recimo da je see jedan obican susret tipa karlovac ili neki lokalni jer ga vecina tamo vec stalne ekipe tako i dozivljava i sad nesmijes doci sa svojim autom jer recimo na parkingu stoji policajac koji skida tablice tehnicki neispravnim autima...zar je policajac strucna i odgovorna osoba koja moze na temelju vlastite procjene nekoga poslati na vanredni tehnicki ako je auto proslo tehnicki prije svega?? A druga stvar i najbitnija je da zelis uzivati u voznji do gore i u autu jer ga zbog istog razloga slazes izuzevsi one koji to rade zbog pehara i onda unajmis kombi da bi posjetio jedan od najvecih svjetskih susreta-koja glupost! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted May 8, 2013 Tocno bi trebalo bojkotirati, jer je to cisto branje para. Trebali bi sve aute koji ne rade cirkus i ne ugrozavaju ljude ostaviti na miru, znaci ako se laganini vozas vozaj se i nitko te nece dirat, a ako divljas nek naoisu kaznu. Kao da ne kuze da cijeli taj susret nebi postojao bez auta kojima oni skidaju tablice. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 8, 2013 (edited) sve ce ostat na rekla kazala,i prosle godine sam citao o bojkotima za ovu pa nista,i pretprosle i tako u nedogled. sve sta je dobro,netko ce pokusat sjebat,to je tako,tako ce i bit. boli policajca djon,a i iskreno,jel' tih dana unazad kojima se ekipa gore okuplja sluzbeni dani meeta? nije. pa neznam onda sta se cudite. imaju puno riba u moru na jednoj hrpi. tj. vide samo € koje je lako upecat... Edited May 8, 2013 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 9, 2013 Kad je službeno , onda je tamo ratno stanje. Toliko policije nisam nikada vidio. Mene su pred par godina zaustavili sa komplet serijskim autom i tražili putovnice. Jedan od razloga je i ''week before'' jer je manje policije Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 9, 2013 Kad je službeno , onda je tamo ratno stanje. Toliko policije nisam nikada vidio. Mene su pred par godina zaustavili sa komplet serijskim autom i tražili putovnice. Jedan od razloga je i ''week before'' jer je manje policije Ja sam Passata bio parkirao gore iznad kruznog toka..i sad dolazim ja do auta,idem nesto popit..kad odjedamput preko puta mene došla patrola i pocela zaustavljati.Imali su onu smjesnu signalizaciju..nesto kao neki špic sa svjetlom i stvarno nisu zaustavili nikoga tko nije divljao.Izgleda da je se vijest prosirila jako brzo..jer do dolaska policije ona cesta je bila glavna ruza za ispucavanje raznih Rs4.ki,R32 ca,Rs2 audi.a ...A najjace mi je bilo to sto su haltali nekog austrijanca na biciklu i poceli ga zajebavat zbog prednjeg svjetla jer mu baca nisko..pa su mu oni to popravljali Zaustavili su i neku zensku jer joj je bilo crkla jedna žarulja pa je natjerali da je promjene...za ne vjerovat Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 9, 2013 Imaš sreće da nisi popušio kaznu za parking tamo jer redovito pišu A tamo je ograničenje 30 Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 9, 2013 hbga,bude ih uvijek. tako je kako je go hard or go home Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 9, 2013 Imaš sreće da nisi popušio kaznu za parking tamo jer redovito pišu Davor i ja popušili kazne ... iznad Mischke tamo gdje redovno lijepe....bili prijepodne sat i pol i nikom ništa navratili popodne i eto cijeli red od 500m polijepili TICKET-e.... Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted May 9, 2013 Davor i ja popušili kazne ... iznad Mischke tamo gdje redovno lijepe....bili prijepodne sat i pol i nikom ništa navratili popodne i eto cijeli red od 500m polijepili TICKET-e.... Mi tamo bili sparkirani 2 puta po nekoliko sati i nismo dobili niš, a u tom trenutku milicioneri su zaustavljali gore kod one uličice i nisu rekli ni a ni b da se nesmije parkirat.... Share this post Link to post Share on other sites
vw-polo 0 Posted May 9, 2013 pozdrav. evo vec tri godine sam isao na glavni avent,a ove godine tjedan dana prije(uvijek idem na 3dana). ali mogu rec da je bilo opet dosta policije ko za glavni avent. i zaustavljali su uglavnom samo ko je divljao.... nadam se da iduce godine idem 2 tjedna prije. Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 10, 2013 pozdrav. evo vec tri godine sam isao na glavni avent,a ove godine tjedan dana prije(uvijek idem na 3dana). ali mogu rec da je bilo opet dosta policije ko za glavni avent. i zaustavljali su uglavnom samo ko je divljao.... nadam se da iduce godine idem 2 tjedna prije. a vec su i na Faak am See-u dobili pojačanja i 2 tjedna prije... i postavljali stupove na "otoke" kod parkinga... te su znali navečer s jedne i druge strane 200m od parkinga zaustavljati svakog ko je malo pičio po gasu... doslovce bilo je par sati primirja... kaj se tiče auta... tako da podržavam dečke iz Lowfamilie i Turboelite da su započeli BOYKOT na policiju u Austriji... te pokušavaju premjestiti taj "VOR DEM SEE" meet u Italiju (što mi se nikako ne sviđa, radi njihovih katastrofa prometnih znakova te samih Tudor i sličnih naprava za lakše pisanje kazni... a još više Carabinjera...) Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2013 Ja sam za italiju pa neka se malo zamisle u austriji Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 10, 2013 Ja sam za italiju pa neka se malo zamisle u austriji sacekaj da vidimo kako ce proci SOGA - southern gardasee Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted May 11, 2013 i ja sam isto za italiju jer mi se kaka od tih polismena austrijskih Share this post Link to post Share on other sites