tihca 0 Posted May 11, 2013 (edited) Ja sam za italiju pa neka se malo zamisle u austriji neee....italija Edited May 12, 2013 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 11, 2013 Slovenija? Taman stanu svi... Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted May 11, 2013 Niti jedno mjesto,država ili grad nemože zamjeniti Worthersee! Ne slažem se sa bojkotom jer tko smo mi da odlučujemo i mjenjamo nešto što je generacija prije nas stvarala! Ako je prvi meet bio u Worthersee-ju i ponavljao se godinama,onda se nema kaj selit negde drugde. Worthersee je povijest,32.godine zaredom i nadam se još 20 Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted May 11, 2013 Slovenija? Taman stanu svi... Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted May 11, 2013 Policija samo radi svoj posel,nema divljanja i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 11, 2013 Niti jedno mjesto,država ili grad nemože zamjeniti Worthersee! Ne slažem se sa bojkotom jer tko smo mi da odlučujemo i mjenjamo nešto što je generacija prije nas stvarala! Ako je prvi meet bio u Worthersee-ju i ponavljao se godinama,onda se nema kaj selit negde drugde. Worthersee je povijest,32.godine zaredom i nadam se još 20 amen a divljanje tj sve mimo propisa se kaznjava... i tu rade svoj posao... jbg Negledaju kroz prste bas svakome Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 12, 2013 Niti jedno mjesto,država ili grad nemože zamjeniti Worthersee! Ne slažem se sa bojkotom jer tko smo mi da odlučujemo i mjenjamo nešto što je generacija prije nas stvarala! Ako je prvi meet bio u Worthersee-ju i ponavljao se godinama,onda se nema kaj selit negde drugde. Worthersee je povijest,32.godine zaredom i nadam se još 20 koja generacija? nema nista vise od te generacije! vise nije gti-treffen nego autonews wörthersee... sa tom promjenom prije nekoliko godina je vec sve od stare generacije umrlo! za mene je ovo bio 12. wörthersee i razmisljam cak da je bio i zadnji! kome treba wörthersee, kärnten ili austrija da se nade sa prijateljima, malo poprica, mozda sta popije i proslavi... wörthersee je sve vise ballermann i mallorca za pijance, nista bolje i nista vise posebno... Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted May 12, 2013 "wörthersee je sve vise ballermann i mallorca za pijance, nista bolje i nista vise posebno..." I zato ima policije,jer oni idu za onim "bolje spriječiti nego liječiti"dok kod nas u Hr.mora doč do sranja da bi se nešto poduzelo Stoljećima ste ispred nas po svemu,nevidim zašto si ogorčen na Worthersee meet! Mlađe generacije su usrale sve,ali na to se netreba obazirat! Kod nas su forumi jedna hrpa dreka,sve se razvodnjava,ljudi na vw forumu predstavljaju fiate i sl.shitove,ali tko sam ja da to branim! Ima tko o tome odlučuje,na meni je samo da čitam ili nečitam! Neznam,bilo bi stvarno šteta da to propadne! Ps.ja sam sljedeče godine opet gore bez obzira na sve Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 12, 2013 Pa sve se razvodnjava kada je sve na internetu. Znaš šta je na See prije nego uopće dodješ tamo. Imam hrpu VW Scene koje se doslovno raspadaju od prelistavanja jer smo jedino to imali tj. na netu nije bilo baš toliko toga. Zadnjih 5-6 godina se sve jako promijenilo. Ali još uvijek volim prelistati te stare VW Scene. Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted May 12, 2013 Slovenija? Taman stanu svi... Ma BiH Sve jeftino a mozete kuriti gume koliko hocete...muriji cenera za kavu i opet gas...a 99% nema pojma sto je airride Share this post Link to post Share on other sites
enes 0 Posted May 12, 2013 Ma BiH Sve jeftino a mozete kuriti gume koliko hocete...muriji cenera za kavu i opet gas...a 99% nema pojma sto je airride :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 12, 2013 (edited) worthersee se djeli na 2 eventa : 1-2 tjedna prije( pretežito zaljubljenici u automobile) i glavni event (alkohol i ljudi koji su se radi društva našli u automobilu).. pošto ova prva skupina okuplja većinu, ova druga skupina pokušava dolaziti i stopiti se s prvom skupinom, ali postoji problem održavanja reda u drugoj skupini ljudi i onda nastupaju žandari.. sada dali to bila italy-a, slovenija, mađarska, BIH... nema veze, jer uvjek će postojoti te dve skupine ljudi koji čine event, a ovisno o količini nereda biti će problema sa policijom... iskreno... mislim da bi lakše izašao na kraj sa austrijskom policijom nego sa carbinieri-ma... samo kad se sjetim jednog od susreta u karlovcu i doživio večernje divljanje uz šatore, uz neomorno zabijanje VR-a u blokadu... za mene je to šabanski i neprihvatljivo.. ali takav je i forum.. pa će nam takav biti i meet... moje mišljenje je da bolje sakupit 10 automobila koji su složeni i predstaviti... nego 100 "anti tuning"... kao poljaci koji traže projekt od auta pa onda ulaz, ali nekoma je u interesu kvaliteta, a nekome kvantiteta.. Edited May 12, 2013 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 12, 2013 e to stari moj... wolfsgruppe je prva liga sto se toga tice ovu godinu nije bio toliki problem sto su se skupine stopile, nego reagiranje i reakcije policije. isli su na to da sto vise oderu. nema veze bile to obicne kazne ili tablice. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 12, 2013 samo kad se sjetim jednog od susreta u karlovcu i doživio večernje divljanje uz šatore, uz neomorno zabijanje VR-a u blokadu... za mene je to šabanski i neprihvatljivo.. ali takav je i forum.. pa će nam takav biti i meet... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 12, 2013 e to stari moj... wolfsgruppe je prva liga sto se toga tice ovu godinu nije bio toliki problem sto su se skupine stopile, nego reagiranje i reakcije policije. isli su na to da sto vise oderu. nema veze bile to obicne kazne ili tablice. VAG EVENT je jedan od najboljih meni i volio bi ga posjetiti., A sta se tice policije i mene su trnci prolazili kad sam ih vidio., ali zaustavljali su svih koji su brze vozili, koji nisu imali prednju tablicu, koji su startavali ili palili gume, ili turirali., Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted May 13, 2013 ja sam vozio 40 i ništa me nisu pitali. samo su se smijali i malo je falilo da mašu rukicama. tako da svi kupite aircooled vozila i nemate nikakve brige... :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 13, 2013 ja sam vozio 40 i ništa me nisu pitali. samo su se smijali i malo je falilo da mašu rukicama. tako da svi kupite aircooled vozila i nemate nikakve brige... :fakjea ti si vozio 20 a pisalo 40 Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 13, 2013 ja sam na nogostupu u reifnitzu bio parkiran bez prednje tablice. prosla murja, okrenula se, vratila i zapisala. friend od mene je bio iza parkiran sa a4 b7 avant sa vip modular felgama. on nije imao ni prednje a ni zadnje tablice. njega su odma slikali Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted May 20, 2013 Bojkot je uspel Vidimo se sljedeče godine Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 29, 2013 e to stari moj... wolfsgruppe je prva liga sto se toga tice ovu godinu nije bio toliki problem sto su se skupine stopile, nego reagiranje i reakcije policije. isli su na to da sto vise oderu. nema veze bile to obicne kazne ili tablice. Dobio poziv od njih još prošlo ljeto , ali nisam mogao. Danas sam pozvan opet i vrlo vjerojatno ću se ovo ljeto zaletiti do gore Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 1, 2013 jel ima sta ove god u jesen kao prosle? Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted August 2, 2013 (edited) http://www.hotels-am-woerthersee.com/event...oerthersee.html http://www.woertherseetreffen.at/ 28-31.5 Kaj nije to prvi put da je tak kasno? Edited August 2, 2013 by vwr32hgp Share this post Link to post Share on other sites