Matija_bj 0 Posted February 21, 2013 e vako imam problem na golfu 3 sa obrtaljkom... kad sam kontakt sve super sve 5, kresnem ga i obrtaji odu u iber... rijec je o golfu 3 1.9 D molim nekakvu pomoc Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 21, 2013 Jesu kazaljke dirane tj jel rastavljan sat,trebas podesiti kazaljku.. Ovako..spojis sat u struju i onda izvadis kazaljku i stavis u 0 Share this post Link to post Share on other sites
Matija_bj 0 Posted February 21, 2013 Jesu kazaljke dirane tj jel rastavljan sat,trebas podesiti kazaljku.. Ovako..spojis sat u struju i onda izvadis kazaljku i stavis u 0 sat sam spojio nisam nis diro ni cupo ni nist stavio u auto i sam se baci na 5000 i stoji tam. a sat je od tdi-a radio je na tdu i ja ga sad stavljam u obicnog dizela i na tacho-u pokazuje da se vrti na 8250 i kad mu dam gas ocitava okretaje ali ne i na kazaljku Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted February 21, 2013 (edited) sat od tdi-a ne paše u običnog dizela... pretraži forum, imaš tema o tome.... --> search Edited February 21, 2013 by fijo Share this post Link to post Share on other sites
Matija_bj 0 Posted February 21, 2013 sat od tdi-a ne paše u običnog dizela... pretraži forum, imaš tema o tome.... --> search vec sam pretrazivo i raspitivo se sat sam meto na tda i radio je jer ima samo jedan jack i to je to bez putnog racunala, znaci ako je radio na tdu trebo bi i na obicnom dizelu a i ima schema sigurno kak ga napravit da radi jer on na tachu pokazuje okretaje samo sto pokazuje 8000 pa na dalje a ne kak bi trebo... Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted February 21, 2013 vec sam pretrazivo i raspitivo se sat sam meto na tda i radio je jer ima samo jedan jack i to je to bez putnog racunala, znaci ako je radio na tdu trebo bi i na obicnom dizelu a i ima schema sigurno kak ga napravit da radi jer on na tachu pokazuje okretaje samo sto pokazuje 8000 pa na dalje a ne kak bi trebo... aha, nisam te skužil baš dobro bil odmah, nemrem tvrditi da ne radi, osobno nisam isprobaval, al uglavnom ak ti radi kak veliš, samo tek od 8000 ili koliko već, napravi kak ti je trojka rekel, sat ti je taj rastaviti skroz lako, i podesiti kazaljku, pa budeš videl dal je onda dobro, ne košta te ništa, osim max pol sata vremena..nemaš kaj zeznuti... Share this post Link to post Share on other sites
Fico 0 Posted February 22, 2013 ja sam stavljal od tdi-a na caddy-a obicnog dizla i radil je normalno! Share this post Link to post Share on other sites
Matija_bj 0 Posted February 22, 2013 ja sam stavljal od tdi-a na caddy-a obicnog dizla i radil je normalno! znaci da bi meni mogo bit negdje problem u signalu ili nesto drugo... :/ ajde nekom cu badava nes ofarbat sam da nademo rijesenje i po mogucnosti slozimo Share this post Link to post Share on other sites