0
Beli

video: vožnja u gradskoj gužvi

Recommended Posts

Svi smo mi ludi na ovaj ili onaj način. Mislim da nema čovjeka na forumu koji nije divljao (nateravao) se kroz grad. Ne treba se driftati da pogodiš nekoga, slalom po zelenom valu ili slavonskoj je napet. Da vozi jeb... vozi. I ja bi da imam kocku a kamoli M5

Edited by Šlogi

Iskreno tip zna, tj.znao je vozit vrhunski ali bi ga ja prvi strpao iza resetaka-nazalost sad je zavrsio kako je zavrsio ali iskreno.... mozda bolje i to nego da je pobio neciju obitelj glupirajuci se.

Za sve postoji mjesto i vrijeme. I da bude jasno- ja sam prvi vozio kao budala i od kad sam polozio-bila je opcija samo ili pun gas ili kocenje i nista izmedu kako po selima tako i po gradu i ulazio pod rucnom gdje god stignem, prolazio s 150+ na crveno, slalomi, pretjecanja u krivinama i škarice i vrag zna sto sve ne....Vise sam puta razbijao auto-jedan i totalka, i sve dok jednom prilikom nisam za dlaku pokupio auto u kojem je sjedilo dijete cca 3 godine i jos mi se dijete nasmijesi.... Nikad mi se u zivotu prije nisu noge tako odrezale.Sve to mi je dalo mislit.

Nasao sam zenu koju volim i s kojom zelim stvorit obitelj, imam dobar zivot-ne isplati se sve upropastit radi malo andrenalina. Sad iskreno vozim skoro ko je***ni penzioner iako me zna povuci zelja ali :ne -sve u granicama normale, corrado je sad samo za gustanje-bez glupiranja ;)

Kad mi je do andrenalina- sjednem na biciklo i odem u sumu odvozit kakav downhill-bar znam da nikoga ne ugrozavam

Iskreno tip zna, tj.znao je vozit vrhunski ali bi ga ja prvi strpao iza resetaka-nazalost sad je zavrsio kako je zavrsio ali iskreno.... mozda bolje i to nego da je pobio neciju obitelj glupirajuci se.

Definitivno,šteta je kaj svoje vještine nije pokazao na pravom mjestu (neka staza,drift, KOE rallye itd).

Tamo bi se stvarno vidjelo koliko je (ili nije ) spretan.

Po informacijama koje su na raspolaganju bar je bio toliko odgovoran i razuman pa nije pijan sjeo za volan nego je dao frendu da vozi.( što ga je na kraju koštalo života)

Jbg-nazalost driftajuci i divljajuci na cesti si veca faca nego kad to radis na stazi ;)

Edited by corry

Iz kojih razloga?

da mogu vozit po boku jer golf nece

@Sven

Sretno

a vidis kak je ovo dosadno

a vidis kak je ovo dosadno

Ovaj ti je manje dosadan,pogotovo dio na 5:50-6:10 :wacko:

ako i nije iza resetaka kroz neko vrijeme ce biti u rubrici crash :D

P.S. tko trazi vraga obicno ga i nađe ;)

nisam ocekivao da ce izginut :S ali to je bilo samo pitanje vremena...

RIP momak...

@tomek - na koga si to mislio? svena i drustvo?

frend je vjerojatno htio usaltat u trecu al sinhron je reko napokon zbogom (fala bogu cuje se pri svakom saltanju u filmicu :rotfl ) i jebiga desilo se sranje. covjek je stvarno znao vozit...

da.. baš na taj 6.... min

a znam sta mislis, ali necu pisat nista jer mislim da se moje misljenje nebi svidilo nekim osobama... :palacd

Edited by nitrous-oxygen

.

Edited by bjk

0