0
Guest DadoB

Poliranje auta

Recommended Posts

Guest DadoB

Alo narode.

Jel neko zna gdje bi u Zagrebu dao polirat auto a da je kvalitetno i kolko bi to do??lo.

I jo?? jedan problem, kad otvorim vozačeva vrata ne svijetli mi lampau kabini, a kad otvorim suvozačeva onda da. Gdje je prekidač od toga?

I jo?? jedan. Signal da sam ostavio upaljeno svijetlo mi ne pi??ti svaki puta. Nekad da, a nekad ne. U čemu je problem?

Auto je Golf iV, TDI, 98g

Fala.

Pozdrav

Edited by DadoB

To ??to ti malo svjetli a malo ne- ti je onaj mikro prekidač koji ti se s vremenom potro??i u vratima i zato ti isto i ne pi??ti!

Ima?? negdje topic već u kojem se pričalo o tome...

Guest vw petica
I jo?? jedan problem, kad otvorim vozačeva vrata ne svijetli mi lampau kabini, a kad otvorim suvozačeva onda da. Gdje je prekidač od toga?

Auto je Golf iV, TDI, 98g

Fala.

Pozdrav

PrekidačI su u bravama na vratima,nije kao na prija??njim golfovima, na??alost.

Kod Frketica.

Najbolji majstor za poliranje.

Zasto voziti auto kod nekoga da ga polira kad to mozes doma rucno. Osim ako si ogranicen vremenom ili se nezelis primit posla.

Ja sam vozio auto na kemijsko ciscenje unutrasnjosti jer je to stvar koju nemogu sam doma napraviti (krpom i spuzvom ocistit sjedala jednostavno neide)

Zasto voziti auto kod nekoga da ga polira kad to mozes doma rucno. Osim ako si ogranicen vremenom ili se nezelis primit posla.

Ja sam vozio auto na kemijsko ciscenje unutrasnjosti jer je to stvar koju nemogu sam doma napraviti (krpom i spuzvom ocistit sjedala jednostavno neide)

U potpunosti se sla??em. Zna?? da ti nitko neće sfu??ati, naravno jedino ti. :rotfl a sta se tiće drugog problema sa mikro prokletim prokletim senzorom , imam isti problem.Zamjena je cca 1200kn. Meni je ok sa somićem vžepu

Edited by ? logi

sa čime je najbolje polirat metalik farbu da da najbolje rezultate s tim da nemislim samo nanest vosak za sjaj nego ba?? ga ispolirat da se maknu ona sitna o??tečenja tipa noktiju i sl.

koliko si platio kemijsko unutra i di si iso?

0