TROJKA 2 Posted March 2, 2013 vec duze vrijeme se hebem sa zmigavcima,dali bijele dali crne dali one mreze preko njih,ici na kombinaciju sa zutim sta,nas me zivcira to,e sad di naci nako one lajsne ili onaj kao usis znaci rijec je o prednjem setu zmigavaca sa ili bez maglenke Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted March 2, 2013 ja ću sebi definitivno napraviti prvu kombinaciju znači žuti žmigavac ostalo crno, osobno mi je nadraža kombinacija Share this post Link to post Share on other sites
mmatej 0 Posted March 2, 2013 (edited) Pratio sam tvoju temu u projektima, i najbolje mi je izgledala kombinacija žute maglenke sa narađastim žmigavcima, to mi odlično izgleda, tako šta misim i kod sebe stavit. Edited March 2, 2013 by morzan Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted March 3, 2013 imam istu dilemu, jednom kad saznaš koliko dođe ovaj votex gril za žmige brzo odustaneš od te kombinacije, iskreno kaj sam odluči Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 3, 2013 pa ok ali zamjenski crni kompet je 45dolara, i ovo jbalo majku,koji pojam da pisem Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted March 3, 2013 stavi žute žimge i ovo sve orginal (bijelo ne crno) Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 5, 2013 Da to ali probao ovo sa slike i nisam nigdje nasao,neki pojam ili link : ) Share this post Link to post Share on other sites
gp_design 0 Posted March 7, 2013 narančasti žmigavci i crne blende u kombinaciji s us pozicijama tak sam ja sebi stavio Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 16, 2013 Slozio danas narandaste zmige,crne kat.i maglenke i bocne orange,tako ce biti,crno mi dObro ali da je oem,za sada ovako do danjeg..hvala,pozz Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted March 17, 2013 narančasti žmigavci i crne blende u kombinaciji s us pozicijama tak sam ja sebi stavio to mi je u planu već duže vrijeme, točno to + bočni narančasti Share this post Link to post Share on other sites