1 1
baboo

Postavljanje klime

Recommended Posts

Pozdrav drustvo, zanima me jel se netko susretao sa postavaljenjem klime u mk2.. ovako... u duji je motor od mk3 90 ks, nabavio bih sve potrebno za postaviti klimu, e sada... jel moram znaci i unutrasnjost onda postavljat od trice, i sta sve treba tocno napraviti jel nisam nigdje mogao nac da se netko s time zanimao....?? ;)

hvala decki, ma gledao sam po slikama niko nema da je bas sve slikao i opisao..:)

ti bi metao od golfa 2 klimu u golfa 2 sa motorom od golfa 3?

ili bi metao od golfa 3 klimu u golfa2 sa motorom od golfa 3?

Pitaj Pekija s aforuma on je metnuo cijelu unutrašnjost od mk3 zajedno sa motorom i klimom

ti bi metao od golfa 2 klimu u golfa 2 sa motorom od golfa 3?

ili bi metao od golfa 3 klimu u golfa2 sa motorom od golfa 3?

Pitaj Pekija s aforuma on je metnuo cijelu unutrašnjost od mk3 zajedno sa motorom i klimom

ovo drugo... ili bi metao od golfa 3 klimu u golfa2 sa motorom od golfa 3?

samo kai bi ja nekak ak se moze izveo da ne mjenjam unutrasnjost ako se da kako iskemijati to me zanima... ;)

pa luxy je stavljao klimu a armatura mu je ostala od dvojke... citaj projekt... :palacg

pa luxy je stavljao klimu a armatura mu je ostala od dvojke... citaj projekt... :palacg

ma culi smo se preko pm-a.. on je stavljao od dvojke, a ja bi stavljao od trojke pa me to zanima kai treba...jel pase ili ne, jel se da iskombinirati...:)

sve se može, šta se ne može pripasat će se :lol2

haha, a znam nego da ne uzimam bezveze ako nemogu nista rijesit....

1 1