0
alenim

vw bora

Recommended Posts

Znači ovakva je stvar..naišao sam na oglas gdje se prodaju oz felge 17 promjera 5x98 s alfe romeo..zanima me mogu li se te pripasat na vw boru, i da li pašu prstenovi s mojih felgi 16-ke.?????unaprijed hvala....

Znači ovakva je stvar..naišao sam na oglas gdje se prodaju oz felge 17 promjera 5x98 s alfe romeo..zanima me mogu li se te pripasat na vw boru, i da li pašu prstenovi s mojih felgi 16-ke.?????unaprijed hvala....

OZ ne postoji sa 4 ili 5x98. Vjerojatno su na Alfu stavljeni pomocu konusnih sarafa (koji tebi ne trebaju). Samo ti treba centralni prsten jer je dosjed na glavcinu manji na VW, ako se ne varam 1mm (58.1 Alfa, 57.1 VW)

OZ ne postoji sa 4 ili 5x98. Vjerojatno su na Alfu stavljeni pomocu konusnih sarafa (koji tebi ne trebaju). Samo ti treba centralni prsten jer je dosjed na glavcinu manji na VW, ako se ne varam 1mm (58.1 Alfa, 57.1 VW)
a iman ove prstenove s mojih 16-kih, dali pašu na ove 17-ke

Izmjeri kolika je centralna rupa na tvojima sa pomičnim mjerilom,a za nove nek ti izmjeri prodavač...

Jer inače kako..

Kako je kolega reka izmjeri centralnu rupu, u slucaju da ti trebaju drugi prsteni mislim da svaki bolji vulkanizer koji prodaje felge ima jer se radi o OZ felgama.

Cijena komada je oko 20 kn +/- par kuna

ako i ti imaš OZ felge onda ti tvoji prstenovi pašu tj. ista je centralna rupa,

a ako imaš felge nekog drugog proizvođača onda je velika vjerovatnost da ti tvoji prstenovi ne odgovaraju na OZ felge

ako i ti imaš OZ felge onda ti tvoji prstenovi pašu tj. ista je centralna rupa,

a ako imaš felge nekog drugog proizvođača onda je velika vjerovatnost da ti tvoji prstenovi ne odgovaraju na OZ felge

hvala svima na pomoći

0