FuTz 0 Posted March 8, 2013 Pozdrav svima, imam ponudu za neke DTS opruge 40/30 za 2700 kn.. FK nema uopće u Njemačkoj na stanju, a želio bih svoga Golfa 4 spustit 40/30. E sad.. što napravit, čitam okolo da u toj razini spuštanja 40/30 čak i ne moraju nužno ići kraći amortizeri, ali da je to maksimalno, sve preko skraćuje vijek amortizera. Nije da ja sa autom pravim 200 km dnevno, nego ono čist normalno vozanje, nikakvi "ekstremi". Ako ne bi išlo na serijskim amortizerima te opruge, da li je DTS dobar izbor, nigdje ne nalazim ništa o njima, kao da su "jučer" izrasli iz zemlje.. hehe.. Hvala svima.. :respekt Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted March 8, 2013 dosta dečki iz Njemačke fura npr. DTS gewinde na polićima i sve ok! 2700kn za opruge je previšeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted March 8, 2013 Radije za te pare si kupi jeftinije gewinde Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted March 8, 2013 Pozdrav svima, imam ponudu za neke DTS opruge 40/30 za 2700 kn.. FK nema uopće u Njemačkoj na stanju, a želio bih svoga Golfa 4 spustit 40/30. E sad.. što napravit, čitam okolo da u toj razini spuštanja 40/30 čak i ne moraju nužno ići kraći amortizeri, ali da je to maksimalno, sve preko skraćuje vijek amortizera. Nije da ja sa autom pravim 200 km dnevno, nego ono čist normalno vozanje, nikakvi "ekstremi". Ako ne bi išlo na serijskim amortizerima te opruge, da li je DTS dobar izbor, nigdje ne nalazim ništa o njima, kao da su "jučer" izrasli iz zemlje.. hehe.. Hvala svima.. :respekt Po polo treff-u se pisalo da kupujući DTS gewinde dobijaš AP po nešto nižoj cijeni.. E sad da li je to tako neznam..ALi tih 2700kn je cijena za neke gewinde srednje klase vani... Za 150ak eura ti u Njemačkoj dobijaš eibach opruge -30mm.. Inače vozim se na -35mm oprugama i serijskim amortizerima Bilstein B4 već nekih 60tis km i tek sada polagano posustaju... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 8, 2013 pa nadješ opruge za 100-injak € kod nas,ja imam H&R i original amortizere,sve super,bolja kombinacija od low budget gewindi... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted March 8, 2013 Matej lega ajd se ti prvo sagni pod auto i pogledaj di ti je oklop i karter,nije više trica u pitanju da ima mjesta koloko hoćeš Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted March 8, 2013 Ispričavam se.. mislio sam na set opruga i amortizera.. krivo sam napisao, tako da ispravljam krivi navod... još jednom sorry.. Share this post Link to post Share on other sites