hondica8 0 Posted April 6, 2013 a moze bit ovo moze bit ono... pa necemo sad cijelu mašinu raskopavat i gledat.... ako je neko imal identican problem molio bi da napise kako ga je uklonio... Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 6, 2013 Da,upravo tako,može bit ovo a može bit i ono... Isti problem se provlači kroz više topica,neki čak i nedavno,imao sam ga i ja i rješio uspješno a ti ako očekuješ da će ti neko online 100% točno izgatat šta ti nevalja onda sanjaš. Na internetu još niko nije popravio auto,savjet našao da a na tebi je da kopaš po savjetima i prijedlozima pa onda isprobavaš na autu ako znaš ili furaš majstoru Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted April 7, 2013 Ja isto mislim da je nesto u vezi bosch pumpe,kut ubrizgavanja ili tako nesto...najbolje da ga spojis na dijagnostiku i usporedis svoje podatke sa trazenima pa ces odma vidit jeli to to i znat na cemu si Share this post Link to post Share on other sites
hondica8 0 Posted April 7, 2013 bio je na dijagnostiki i greske nikakve nema, cak smo se i vozili i majstor gledal tlakove il sta vec i sve bilo oke.. Share this post Link to post Share on other sites
hondica8 0 Posted April 7, 2013 Da,upravo tako,može bit ovo a može bit i ono... Isti problem se provlači kroz više topica,neki čak i nedavno,imao sam ga i ja i rješio uspješno a ti ako očekuješ da će ti neko online 100% točno izgatat šta ti nevalja onda sanjaš. Na internetu još niko nije popravio auto,savjet našao da a na tebi je da kopaš po savjetima i prijedlozima pa onda isprobavaš na autu ako znaš ili furaš majstoru pa jel nam možeš reci onda kako si ti uspješno riješio ili je to tajna mozda????? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted April 8, 2013 Ne,nije tajna ali zašto bi se pisalo non stop jedno te isto svakome ko se pojavi na forumu a tome istom je izgleda problem malo pročitat topice u vezi TDI-a. Poga ti je u postu #25 napisao da može bit do podizača i bregaste... na šta si mu odgovorio da nećeš raskopavat sad ovo sad ono tj. ladno ga odpirio.Nećeš,nemoraš.Vidim da nećeš ni potražit tj. nisi ni potražio jel tvoj problem neko imao,a imao je... na stranu dvije udaljeno je problem sa Sharanom 1.9 Tdi kojeg pati isto kao tebe,tamo je spomenuto hrpa mogućih uzroka +link na moj topic.. Ti bi na tacni objašnjenje i još da je 100% točno??? Share this post Link to post Share on other sites
plantakG3 0 Posted April 12, 2013 moj problem je djelomično riješen... zamijenjeno tlačno crijevo jer je puštalo, ali i dalje nije bilo dobro... u trećoj brzini došao sam do 3000 okretaja i auto cuka i ispušta zvuk ps ps ps ps ps...(i dalje ubrzava i ide više u okretaje ali s prekidima) pregledano je sve oko zupčastog remena(ne fali zub nit na remenu nit na remenicama. remenica radilice skinuta i nema štift nego ima polumjesec tak da se nije mogla pomaknut i slično) sve je natrag vraćeno na mjesto, auto stavljen 100% u fazu, ali i dalje nije bilo dobro... nakon toga sam se raspizdil, skinul sam gljivu, zgazio je na podu ko limenku i vratio sam panel filter sa kutijom gore i sad još uvijek ubrzava iznad 3000 okretaja uz prestanke, ali puno manje se ti prestanci(ps ps ps ps) osjete i kod turiranja više ne padnu okretaji i ne trokira... jedini problem koji još sad imam je to da auto kad je hladan i upalim ga napravi iza sebe bijelu dimnu zavjesu. još ću pregledat turbinu i ova vakuum crijeva i egr ventil i sutra idem na dijagnostiku tak da bi onda trebal saznati dal je kvar u elektroničkom ili mehaničkom dijelu. kad otklonim elektroniku onda ću prčkati po mehanici... Share this post Link to post Share on other sites