olib 0 Posted March 24, 2013 dakle radi se o 1.8 cabrio 1993 benzin golf 1. danas se vozim i stanem ugasim auto i obavim sta iman,kad sam opet usa u auto da ga upalin i odvezen se nema sanse. nece pali. struje ima svugdi osim na svicicama.... u cemo moze bit problem? RAZVODNA KAPA I ROTOR SU U REDU,PUMPA GORIVAA PUMPA I RADI NORMALNO sve radi normalno vergla al nece upali...kako provjerit bobinu i sta se jos nalazi ispod rotora od razvodne kape? da nije nesto crklo unutra. hvala na BRZIM ODGOVORIMA Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 25, 2013 Jedino da probas ukopcat drugu bobinu. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 25, 2013 Česta slaba strana ti je bobina, ukopčaj drugu pa probaj Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted March 25, 2013 znaci slazete se s menom da nema sta drugo bit. hvala idem sad probat nac drugu bobinu-.. ako je ima ko u st neka se javi 0955889478 Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted March 25, 2013 napokon sredeno! ipak nije bilo do bobine,nako pustih savijeta i kombiniranja sa bobinom polovnom, otisao sam u auto favorita i kupio novu bobinu i modul paljenja. nakon zamjene bobine nista jos ne pali. nakon zamjene modula paljenja napokon rezultati. auto je upalilo za sad samo vidim razliku u paljenju pali nakon sta bi se reklo 2 zuba. prije je palia odma na prvi zub kad je bio topal. al sada drugi problem kad upalim duga svijetla nemogu ih ugasit nikako osim skidanjem kleme.... jedan elektricar mi je nesto tu prije godinu dana prcka i stavia je onu plasticnu kutijicu kao onu kod osiguraca... sad meznam da mozda nije do nje Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted March 25, 2013 napokon sredeno! ipak nije bilo do bobine,nako pustih savijeta i kombiniranja sa bobinom polovnom, otisao sam u auto favorita i kupio novu bobinu i modul paljenja. nakon zamjene bobine nista jos ne pali. nakon zamjene modula paljenja napokon rezultati. auto je upalilo za sad samo vidim razliku u paljenju pali nakon sta bi se reklo 2 zuba. prije je palia odma na prvi zub kad je bio topal. al sada drugi problem kad upalim duga svijetla nemogu ih ugasit nikako osim skidanjem kleme.... jedan elektricar mi je nesto tu prije godinu dana prcka i stavia je onu plasticnu kutijicu kao onu kod osiguraca... sad meznam da mozda nije do nje Ta plastična kutijica zvana relej ti je zaštekala, odi istom majstoru nek ti je zamjeni i bit će ok ili nek je makne i vrati sve na orginal A što se tiče paljenja, šta nije na trici modul paljenja na bobini??? Da ti nisi mjenjao hall senzor? Ako jesi onda ti je vjerovatno paljenje pomaknuto zato imaš razliku u samom paljenju (zub- dva zuba kako pišeš) Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted March 26, 2013 A što se tiče paljenja, šta nije na trici modul paljenja na bobini??? Da ti nisi mjenjao hall senzor? dakle radi se o 1.8 cabrio 1993 benzin golf 1. ... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 26, 2013 svi mislili da je trojka modul,misliš na pločicu na šasiji, onaj bunt kabela šta se šteka na nju? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 26, 2013 Nije baš bunt, ima 7 pinova Čak mislim da imam negdje doma taj modul od mog GTI-a. Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted March 30, 2013 heheh da radi se o jedinici! ja sam zamijenio taj modul paljenja koji sad radi dobro,iskreno sve dobro radi cak i puno bolje ipak je bobina bila stara. zanima me da li bi ja na 1.8 98 konja moga ubost od GTI-a mogul paljenja bili mu to dalo sta snage ili taj modul sluzi iskljucivo za paljenje? THX Share this post Link to post Share on other sites
olib 0 Posted March 30, 2013 svi mislili da je trojka modul,misliš na pločicu na šasiji, onaj bunt kabela šta se šteka na nju? Bunt je kompjuter ali na kompu je zavidan modul... da znan kako se ode uploda slika lipo bi van sve objasnia Share this post Link to post Share on other sites