2 2
Guest VW RABBIT

Chip tuning

Recommended Posts

Guest VW RABBIT

Gledao sam za svog golfa V 1.9 TDI 105KS ??ta se nudi okolo i nai??ao na puno različitosti sta se tiče povećanja

snage i naravno najvi??e u cijeni.

Najzanimljivija mi je ponuda od Per4manceChipTuning-a.

Oni nude povećanje snage sa 105 na ČAK 145 KS i to sve s ugradnjom za 2590 kn.

Zanimaju me iskustva sa tom firmom(CITIUS d.o.o.) ako je netko ugrađivao kod njih,da li imaju valjke i sl.

ne znam brate ja sam sad potro??ia lovu na felge i gume al kad se skupi koja kuna ide samo O.CT

Ponudba u SLO - LJ

1.9 TDI

kW KS Nm

105 77 250

140 103 285(300) 542,50 EUR

Valjovi za 2 i 4x4 pogonove.

Edited by KR3MN1 van den BOSCH

Ponudba u SLO - LJ

1.9 TDI

kW KS Nm

105 77 250

inače oni dobro rade i čuo sam samo pohvale o njima, mogu i podosta toga napravit.... osim Chipa....

Ponudba u SLO - LJ

1.9 TDI

kW KS Nm

105 77 250

malo gresaka, al nema veze, skontali smo :)

Guest damirbj

Uglavnom ja stavio kod gabreka skn na golfa V 2,0 tdi 140 i sada ima 185 i 425 nm...

Stavio k&n panel filter

napravio do sada 38000 km niti malo vise dimi niti trosi vise,ali ide odlicno!

ove kucne radinosti od 2500 kn ne bih nikada stavio na SVOJ auto

jedino skn i oct nista drugo B)

meni je tibor radio remap, jako sam zadovoljan kako auto ide, kod mene je 100 ks, PD motor, moze se dici koliko zelis, moze ti napraviti custom mapu, cijena sasvim fer!

Konkretna razlika između Tibora i Gabreka ??? (kad se vec spominje kucna radinost i renomirane firme) Vidim da su i cijene drukcije, ok placa se ime ali opet...

Planiram staiti chip jednog dana pa me konkretno zanimaju ovakve info

Edited by sven

Konkretna razlika između Tibora i Gabreka ??? (kad se vec spominje kucna radinost i renomirane firme) Vidim da su i cijene drukcije, ok placa se ime ali opet...

Planiram staiti chip jednog dana pa me konkretno zanimaju ovakve info

pa razliku si sam napiso

Tibor=kucna radinost

Gabrek=zastupa SKN tj renomiranu firmu

Uglavnom firme poput OCT,SKNa i ostalih poznatijih imaju po par 100tina zaposlenih koji razvijaju elektroniku za automobile,nije to samo tu bumo digli ovo tu ono,daj mi lovu i odi se vozit

tako da prije biram renomiranu firmu,jer nisam pristalica kucne radinosti

Svaka čast renomiranim firmama ali ja mislim da za dizela nije potrebna takva znanost, tak da bi i tibor bio dobar....Druga stvar su benzinci gdje detalji i pedantnost čine razliku između raspada ma??ine i sigurne vo??nje...

@Dario-FR - ma slazem se ja s tim sto si rekao ali ipak razlika u cijeni je stvarno dosta velika. Sad da li je Tibor toliko lo?? ili se kod ovih placa samo ime ( kvaliteta nije upitna ) ili sto !?

Jer evo recimo meni je sljedeci servis za Golfa u ovlastenom nesto oko 1000€. I sad ja trazim okolo nekog dobrog mehanicara koji ce mi to napraviti za 500€ primjerice...i vjerujem da ima takav negdje a da mi istom kvalitetmo napravi ko i ovi u zubaku (citaj: da mi ne sjebe nesto).

Recimo tako nesto mora postojati i kod chip tuninga, samo je pitanje da li netko zeli imati i ime iza sebe ili ne.

Zato sam spomenuo ono..

@Dario-FR - ma slazem se ja s tim sto si rekao ali ipak razlika u cijeni je stvarno dosta velika. Sad da li je Tibor toliko lo?? ili se kod ovih placa samo ime ( kvaliteta nije upitna ) ili sto !?

Razlika je tolika da se ne isplati dati 3 puta vi??e para, barem ne za dizela i ono ??to mi ??elimo. Meni je Tibor čipao prije godinu i pol dana i zasad sve pet. I to za 1800 kn ??to je 4000 kn :wow jeftinije nego kod Gabreka...

Guest polo 9n3

čovjek ima garanciju na autu = nema zajebancije. Druga stvar je golf 3 iz 96". Preporuka pricekaj slj. god. trebale bi se smanjit cijene i chip stavi OCT i k&n filter

ne znam brate ja sam sad potro??ia lovu na felge i gume al kad se skupi koja kuna ide samo O.CT

nije da pljujem po OC.T firmi ali evo ti dyno ispis sa pro??lotjednog mjerenja snage u AMC-u.

SEAT Ibiza 130KS chipana kod OC.T-a.

attachment11c0546oz0.jpg

Naspram mog dyna chipanog u kučnoj radinosti kod gosp. Gubića

Image-08.jpg

Ti ne?? krivo brije??. Velim da dečko s ibizom ima izmjereno 105KS na kotačima sa OC.T-om. Uglavnom nisu ni bitno ni konji ni Nm nego kakro krivulja izgleda.

A i ti se ba?? ulovio Momenta. POgledaj razliku u KS.

ma sve 5, sku??io sam ja koliko je krivulja ispeglanija i sve, povećanje snage za 27ks na kotačima. Ali koliko je okretnog momenta digao O.CT ov čip?

ma sve 5, sku??io sam ja koliko je krivulja ispeglanija i sve, povećanje snage za 27ks na kotačima. Ali koliko je okretnog momenta digao O.CT ov čip?

slabo si ti sku??io, di ti je krivulja speglanija, pa jel vidi?? kako skače, a trebala bi biti ravnija

pa jebate kaj sam ja čoraf???? Prva slika je bez čipa a druga sa čipom...

I kak nije onda ispeglanija naspram prve?

pa jebate kaj sam ja čoraf???? Prva slika je bez čipa a druga sa čipom...

I kak nije onda ispeglanija naspram prve?

prva slika ti je čipana seat ibza sa OCT čipom, vlasnik Renda

a druga slika ti je čipana dvojka od pikzibnera kod gubića, vlasnik Pikzibner

2 različita auta, čitaj s razumijevanjem, između slika ima?? tekst pročitaj

2 2